• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Askeri nöbet programı yardım

Excel Vers. ve Dili
türkç
Arkadaşlar personel şb.de görevliyim ve rütbeli personelin nöbet işlemleri bende dolayısıyla.bir nöbet programı arıyorum bana tüm personele eşit olarak dağıtım yapacak ( toplam kaç personel varsa ) personele göre özel gün belirleyip personele o tarihte veya o tarihler arası nöbet yazmayacak ve personelin tuttuğu nöbetçi olduğu günlerin toplamını alacak bir excel dosyası lazım yardımcı olursanız sevinirim.

Sn. messiut
Sorunuzu örnek bir dosya üzerinden sorunuz. Bu şekilde yanıt almanız biraz zor.

Arkadaşlar personel şb.de görevliyim ve rütbeli personelin nöbet işlemleri bende dolayısıyla.bir nöbet programı arıyorum bana tüm personele eşit olarak dağıtım yapacak ( toplam kaç personel varsa ) personele göre özel gün belirleyip personele o tarihte veya o tarihler arası nöbet yazmayacak ve personelin tuttuğu nöbetçi olduğu günlerin toplamını alacak bir excel dosyası lazım yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba,

BİLGİ ;

TSK kendisi için, uzun zaman önce, çok kapsamlı bir nöbet sistemi yaptırdı,

Yetkili birisi Karanet'ten indirebilir.

Arkadaşımın önerdiği gibi, örnekli ve detaylı bir dosya eklemeniz gerekir, yalnız TSK'da rütbe, kıdem sıralaması yani hiyerarşi olduğundan, veriler çok oynaktır, dolayısı ile tam olarak sonuç almak zordur ve çoğu zaman manuel müdahale gereke bilir.Tabi seçim sizin.

Kolay gelsin...

Geri