aşı koşullu biçimlendirme yardım

Excel Vers. ve Dili
excel formüller
arkadaşlar bende yeni başlayanlardanım.konudanda anlaşılacağı gibi sağlık personeliyim. benim istediğim aşı kayıtları ile ilgili bir tablo var(o tabloyuda buradan alıntı yaptım) ben biraz bi şeyler yapmaya çalıştım tabloda açıkladığım gibi aşılar arasında belli süreler var o süre geldiğinde veya geçince hücre kırmızı olsun , tabi değer girince beyaz olsun. aşı zamanı gelmeyen hücreler tabi beyaz olacak.
biraz karışık ama yardımcı olacak arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• 49.5 KB Görüntüleme: 3
Excel Vers. ve Dili
excel formüller
aşılar

hocam ilginiz için teşekkürler ben zaten tabloyu sizin verdiğiniz linkteım. ben örneğin düzenlediğim tablo ile istediğim tarihler arasında hangi aşıdan kaç adet yaptığımızı görebiliyoruz ama sizin verdiğiniz linkte öyle şansımız yok ve aşılar doğum tarihe göre düzenlenmiş halbuki aşı zamanı bi kaç ay geçenler için tamamen yanlış bir tablo oluyor sadece koşullu biçimlendirme yapılsa işim hallolacak. teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Merhabalar...

ben sadece üç sütunda işlem yaptım acaba istediğinize yakınmıyız diye,

iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel formüller
aşılar

hocam sağolasın benim istediğim mesela pntx2 aşısı ile pentx1 aşısı arasında en az 60 günlük süre olması gerekiyor.60 dolunca o pntx2 hücresi kırmızı olsun yani herhangi birşey yazmasada olur yardımın için şimdiden teşekkürler..

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Bizde aynı şeyi yapmadık mı ?

Bir sütun için 60 ikinci sütun +60 ve +365 yazmışsınız onuda yaptık şimdi sadece 60-tan bahsediyorsunuz.Anlamadım gitti.

Excel Vers. ve Dili
excel formüller
aşılar

hocam tamam bana karışık gibi geldi ama oldu. tamam. teşekkürler