Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aşı çalışması için tarih süzme, sayısın yazdırma ve koşullu biçimlendirme
sayın üstadlar aşı çalışmasında kullanılmak üzere yapmaya çalıştığım dosya ektedir.
bu konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
emeği geçeceklere şimdiden teşekkür ediyorum.
sayın muygun ilginize teşekkür ederim.
içinde bulunulan ay rengi güzel olmuş
ama doğum tarihini değiştirince yada listeye başka kişi ekleyince sağda bulunan listedeki tüm formüller hataya düşüyor.
Merhaba;
İhtimalle kullandığınız bilgisayarda eklentiler yüklü yada aktif değil.
Seriay formülünün çalışması için eklentilerde ÇÖZÜMLEME ARAÇ PAKETİNİN yüklenmiş ve aktif olması gerekir. (burdaki eklentilerin tamamını yüklerseniz ihtiyaç anında tekrar yüklemek zorunda kalmazsınız. Bunun için kullandığınız Ofis sürümünün CD'sine ihtiyacınız olacak.
Bu işlemi tamamladığınız halde dosya hata veriyorsa, Nasıl bir hata olduğunu (değişikliği yaptığınızda oluşan hatalı dosyayı) görmeden birşey söyleyemem. Hata oluştuğunu söylediğiniz dosyayı ekleyin tekrar bakalım.
peki sayın mungun ekte göndermiş oluduğum dosyaya 3. bir otomatik biçimlendirme eklenebilirmi.
yeni sağındaki hücre dolu ise soldeki hücrenin rengini gri yapsın.
ama 2 tane önceden yapılmış otomatik biçimlendirme aynen kalacak.
sayın mungun sağolun varolun elleriniz dert görmesin İnşallah
(5 gündür kullanıyorum ama internet olmayan bilgisayardan
o nedenle yeni cevap yazabildim.)
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.