• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Aşağıya Açılır Liste

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Merhaba,
Daha önce 2003 kullanıyodum 2 sene excell kullanmadım ve şimdi birden 2010 dan başladım kullanmaya. 2003 de aşağı açılır liste oluşturuyordum mesala bi kutucuk yanında ok çıkıyordu tıkladığımızda ocak şubat diye alt alta aylar çıkıyodu ve seçim yapıyoduk 2010 bunu nasıl yapıyoruz?

merhaba ,

hasta eden bir konu var. Yeni konu açmadım.

verdiğiniz linkin en altında tekrarsız için dosya var ama benim işime yaramadı.

bana mesela a2 stununda olan 50 satırın içinde 10 karpuz 5 kavun 15 kiraz 20 incir var. data validation ile yapmaya çalıştığımda 50 satır bulunuyor. bunu nasıl 4 ana urune göre indirebilirim.

birde 2 hücre çarpımında value çıktığında hücreye bişi yazmaması lazım. bunuda beceremedim bir türlü

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
merhaba ,

hasta eden bir konu var. Yeni konu açmadım.

verdiğiniz linkin en altında tekrarsız için dosya var ama benim işime yaramadı.

bana mesela a2 stununda olan 50 satırın içinde 10 karpuz 5 kavun 15 kiraz 20 incir var. data validation ile yapmaya çalıştığımda 50 satır bulunuyor. bunu nasıl 4 ana urune göre indirebilirim.

birde 2 hücre çarpımında value çıktığında hücreye bişi yazmaması lazım. bunuda beceremedim bir türlü

.

Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

hocam yarı yarıya tuttu . biraz daha yardıma ihtiyacım var msn var mıdır :D

Hatta söyle diyeyim. Karpuz kavun vs. yeni satır olarak aşağıya devam edecek ve şayet yeni bir ürün gelirsa sagdaki taploya otomatık gelmesi gerekecek. Böyle bişi mümkün mü ?

ustat şimdi söyle bir sorun oldu. 2 sekmedeki filtreden sonraki sutunun 29. hucresınden sonra kendini tekrar etmeye başladı. bunu nasıl engelleyebiliriz. hücre içine bişi yazmasada olur.

Ekli dosyalar

ustat şimdi söyle bir sorun oldu. 2 sekmedeki filtreden sonraki sutunun 29. hucresınden sonra kendini tekrar etmeye başladı. bunu nasıl engelleyebiliriz. hücre içine bişi yazmasada olur.

.

Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

Geri