• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

arkadaşlar excel listesinde sayfa sayfa verileri tek bir sayfada toplamak

Excel Vers. ve Dili
offis 2003
arkadaşlar merhaba excel sayfam var personel fazla mesai saati listesi
excelin içinde sayfalar halinde ocak-şubat-mart diye sayfalara ayırdık. en sona da genel toplam diye bir sayfa açtık. mesela ocakda olan birisi şubat da yok. ben bunların hepsini tek sayfada nasıl gösterebilirim

2012 Fm sayfasında

ad soyad servis ocak şubat mart nisan şeklimde

Ekli dosyalar

arkadaşlar merhaba excel sayfam var personel fazla mesai saati listesi
excelin içinde sayfalar halinde ocak-şubat-mart diye sayfalara ayırdık. en sona da genel toplam diye bir sayfa açtık. mesela ocakda olan birisi şubat da yok. ben bunların hepsini tek sayfada nasıl gösterebilirim

2012 Fm sayfasında

ad soyad servis ocak şubat mart nisan şeklimde

Ekteki dosyanızı inceleyin
Kolay Gelsin

Ekli dosyalar

Sn.Dreamymost, kişiler her sayfada aynı satırda yer almadığı için fazla çalışma saatlerini her ay itibariyle kümülatif toplam alacak hale getirdim. Formülleri bütün sayfaları seçerek aynı anda yazdırabilmek için de sayfa adlarını değiştirdim. Şu anda 12(yani aralık)sayfasının en son sütununda toplam fazla çalışma saatleri yazılı durumda. Tabiatıyla Aralık ayı listesinde ismi bulunmayanların yıl içinde çalıştıkları saat toplamı bu sayfada yer almıyor. Aynı şekilde münavebeli olarak çalışanların toplamları da hatalı olarak hesaplanmıştır.

Esas itibariyle icmalin doğruluğu açısından fazla çalışma listelerini farklı sayfalara ayırmak yerine bunların bir sayfaya toplanması daha doğru. Bunun için de personel listesinin eksiksiz olarak 12FM sayfasına konulduktan sonra aylık çalışma saatlerini bunların hizalarına düşeyara formülüyle getirilmesi gerekiyor.

Bu arada unuttuğum 3 boyutlu işlemi hatırlattığı için Sn.Yurttaş'a teşekkür ediyorum

Ekli dosyalar

Sn.bedri41, helal olsun diyorum. Sizin gibi bildiğini paylaşmayı seven üyeleri göre göre, bu forumun tiryakisi oldum.

arkadaşlar gerçekten çok sağolun inanın çok işimi gördü teşekkürler.

Geri