• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

arka arkaya tekrarlayanları bulmak

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
arkadaşlar herkese merhaba..

çalıştığımız yerde bir uygulamaya geçeceğiz..öncesinde arkadaşlarımızın arka arkaya 4 gün çalıştıkları tarihleri ve adetleri bulmak istiyoruz..elimde ekteki gibi bir data var..excel ile bunu nasıl yapabiliriz..

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese yeniden merhaba..bu konuda yardımcı olabilir misiniz..çok önemli olduğu için bir kez daha yazmak zorunda kaldım..özürlerimle..

Merhaba,

Eki inceleyiniz...

Kolay gelsin...

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim..gerçekten harika bir çözüm..4 gün hatırlatması için de ayrıca teşekkür..bu arada bu çözümü ne kadar sürede yaptınız..merakımdan sadece.. :) ayrıca ilk cevabı veren dostumdan da özet tablo ile nasıl yapabileceğimi hatırlatmasını istesem..

gerçekten yardımlar için çok teşekkürler..

merhaba,

çözüm süresi sanıyorum 7 - 8 dakika kadardır.

kolay gelsin...

valla çok tebrik ederim..40 yaşında exceli öğrenmeyi çalışan naçizane biri olarak helal olsun size..

yardımınız için ayrıca çok teşekkür..

merhaba,

teşekkür ediyorum. öğrenmenin yaşı yoktur. ben de 40 yaşından sonra öğrenmeye başladım ve de böyle imkanlar da yoktu. Herşeyi kendi kendimize ve deneme yanılmayla öğrenmeye çalıştık..

Kolay gelsin...

Bu arada affınıza sığınarak bunu makro ile nasıl yapabileceğimi sorabilir miyim..

merhaba,

bakın işte.. Henüz yeni tip makroyu öğrenmeyi beceremedim. Ben hala excel 4.0 macro yapıyorum. Sanırım başka bir arkadaş yardım edebilir size..

kolay gelsin...

canınız saolsun..zaten çözümünüz gayet başarılıydı..sadece bunu makro ile nasıl yapabiliriz merakından dolayı bu soruyu sordum..lütfen yanlış anlamayınız..

teşekkür ederim..

Geri