• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ariza Takİp Formu

Excel Vers. ve Dili
Office 365
Merhaba değerli arkadaşlarım herkese hayırlı Ramazanlar ve hayırlı hafta sonları dileklerimle,Ekte sunmuş olduğum dosyada takılı kaldığım bazı noktalar var ve yardımlarınızı rica edeceğim.1.olarak sayfa üzerinde bulunan User Form'dan sayfa'ya veri aktarabiliyorum ancak ikinci veri kaydını aynı satıra devam ediyor.İstediğim bir alt satırdan devam etmesi.2.olarak da "BUL" butonuna bastığım zaman "MAKİNE ADI" açılır listedede görünen isimle ilgili arıza ve bakım kayıtlarının User Form üzeride bulnan "LİSTBOX1" de görünmesi .Yardmlarını için çok teşekkür ederim .Hayırlı İftarlar dilerim.

Sn Muhammedhezer
Anladığm kadarıyla bir şeyler yapmaya çalıştım.
Veriaktar olayı tamam. sıra numrarsınıda sıralı olarak veriyor.
Bul olayını biraz değiştirdim. Combobox1'deki seçiminize ait bütün kayıtları listboxta sıralıyor. Eğer Listboxtaki kayıtlardan birini seçerseniz ona ait bilgiler tetxtboxlara geliyor.

Kolaylıklar

arıza takip formu

her zaman söylerim byle bir form oluşmasına vesile olan herkesten allah razı olsun.Çok teşekkür ederim.

arıza takip formu

Merhaba bir konuda daha yardım ricasında bulunmak istiyordum.Açılışta direk olarak User form çıkıyor ama arkada excel sayfası da görünüyor .İstediğimExcel sayfasının görünmemesi.Nasıl yapabilirim.Bir kaç deneme yaptım ama olmadı.Teşekkür ederim.

selam arkadaşlar benim bir adet arıza takip çizelgesine ihtiyacım var (makınalarda çıkan arızaları günlük olarak raporluycam ve hangi makinanın ne kadar arz yaptığı ve diğer makinalara göre oranı vs.)böyle detaylı bi dosyaya ihtiyacım var ve acil yardımlarınız için hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.

Geri