araç çubuğuna menu eklemek

araçlar\özelleştir ten yeni menu seçerek araç çubuğuna menu ekliyorum.ancak araç çubuğundaki eklenen menu tüm excel çalışma sayfalarında görünüyor benim sorunum bu menu nün ilgili sayfada olmasını diğer sayfalarda görünmemesini istiyorum. teşekkürler.

Seyit Tiken

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel : 2010
Eklenmiş dosyayı inceleyin. Bu şekilde yapabildim. Farklı bir şekilde de yapılır muhakkak.
Sayfa SEKME'lerine tıklayarak sonucu gözlemleyin.

Son düzenleme:
sayın seyit tiken örnek dosyadaki makroları inceledim ama sayfalar arası geçişlerde hata veriyor.düğme1 ve düğme2 görünmüyor.iyi çalışmalar

Seyit Tiken

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Yeni ARAÇ ÇUBUĞU'ndaki isim ile koda geçen ismi eşleştirin. Aynı olsun. Artı kodların başına ON ERROR RESUME NEXT kod satırı ekleyin.

sayın tiken sizi yoruyorum biliyorum ama çarem yok.dediğiniz yeni araç çubuğu ismi göremiyorum gönderdiğiniz deneme excelinde açıklama yapabilirmisiniz teşekkür ederim

Seyit Tiken

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Bu adımları uygulayınız. Özelleştir > Araç Çubukları > Sağüste YENİ yazılı butona basın > Açılan pencerede "Form Çağır" ibaresini yazın(tırnaksız) TAMAM deyin KAPAT'ın. Verilen örnek dosya üzerinde uygulama yapın.

teşekkür ederim sayın tiken istediğim oldu.araç çubuğunun genişliği değiştirlemiyormu iyi çalışmalar