• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ara toplamları başka bir excel kitabına yapıştırma

Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 TR
merhaba,
üstadlar iki sorum var birincisi
arkadaşlar D sütununda toplam yazan yerlerin E sütünündaki degerlerini başka bir excel sayfasına yazdırmak istiyorum. örnek dosya ekledim.
ikinci sorum.
E sütünündaki toplamları başka bir excel kitabına yapıştırdığımda hafızada ilk yapıştırdığım kalıyor. E4 teki toplamı copy yapıyorum. başka bir excel kitabına yapıştırıyorum. ok. E7 deki toplamı copy yapıp diger excel kitabını yapıştır dediğimde E4 veriyi yapıştırıyor. neden.
iliginiz için teşekürler.

Ekli dosyalar

1.SORUNUN CAVABI
DİĞER EXCEL DOSYASININ HERHANGİ BİR HÜCRESİNE TOPLAM: YAZDIKTAN SONRA SAĞINDAKİ HÜCREYE

=ETOPLA('[Kitap1(1).xls]Sayfa1'!D$4:$D$3734;$A1;'[Kitap1(1).xls]Sayfa1'!$E$4:$E$3734)

ACABA DOĞRUMU ANLADIM

Merhaba
Sanırım aratoplam aldığınız satır sayısı fazla, 1-2 tane olsaydı sormaya gerek duymazdınız.
Tablonuza filtre uygulayın, Toplam yazan satırları gösterin. E sütununu kopyalayıp istediğiniz yere değer veya baş yapıştırın.

sadece D sütünunda Toplam: yazan yerlerin karşısındaki yani E sütünundaki değerleri başka bir excel çalışma kitabının her hangi bir sütünuna yapıştırmak istiyorum. sayın uzman amelenin dediği gibi filtre uygulayarak yapılıyor. teşekürler.
ikinci soruma da cevap verirseniz sevinirim. teşekürler.

Geri