Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ara fonksiyonu ile şekildeki tabloda arama yaptırmak istiyorum ama şekilde olduğu aranan değer 1 den fazla yerde var ve ben bunların hepsini göstermek istiyorum. Bunun için hangi fonksiyonu kullanmalıyım sizcce??
Sn. Necdet Yesertener bu uygulama için örnek süz güzel bir işley Ã?zet Tablo nedir bilmiyorum şimdi inceliyeceğim fakat bu sadece bir örnek burası için süzmek uygun ama başka tablolarda "a" karşılık gelen değerleri bulma imkanım var mı?
makrolu çözüm taraftarı değilim bunu bi araştırma sonucu olarak kullanmak istiyorum ayrıntılı şekilde ekte gönderiyorum dosyayı Sn. fructose zaman ayırdığınız için teşekkürler
=ARA(BÜYÜK(B2:B12;1);B2:B12;$A2:$A12) birinci büyüğü bulur
=ARA(BÜYÜK(B2:B12;2);B2:B12;$A2:$A12) ikinci büyüğü bulur
=ARA(BÜYÜK(B2:B12;3);B2:B12;$A2:$A12) üçüncü büyüğü bulur.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.