Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Makroda DÜĞme Atama İle Ara Bul Yapabİlİrmİyİz? Control F Yapmak Yerİne Bunu Kullanmak İstİyorum. Makro Katdet İle Denedİm Ama BaŞaramadim. TŞk Ederİm.
Ya üstad. ayıp olmazsa bişi daha sormak istiyorum. verdiğin kodu uyguladım. gayet güzel çalışıyor. Koda bir tuş atadım. Ama tuşun fareyi sürekli takip etmesi mümkünmü?
olabilir üstad. bizde yaklaşık 80-90 sayfalık ürün listemiz var. kodları ararken control f tuşu kullanıyoruz. makro tusu daha basit olacak. ayrıca imlecide takip ederse daha güzel olacak. bu arada makro kodlarının hepsi ezberinizde.
Butonu taşımak yerine aşağıdaki gibi bir kod kullanmak daha mantıklı. Bu konu thisworkbook kod sayfasına kopyalayın. Herhangi bir hücreye çift tıkladığınızda pencere açılacaktır.
Kod:
Private Sub Workbook_SheetBeforeDoubleClick(ByVal Sh As Object, ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
Cancel = True
Application.Dialogs(xlDialogFormulaFind).Show
End Sub
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.