Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, Api ile çekmiş olduğum verileri belli aralıklarla(5 dakika olabilir) başka bir sayfaya yanına verinin kaydının olduğu tarihi ile excel acık olduğu sürece depolamasını istiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
Merhaba, Api ile çekmiş olduğum verileri belli aralıklarla(5 dakika olabilir) başka bir sayfaya yanına verinin kaydının olduğu tarihi ile excel acık olduğu sürece depolamasını istiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
Anladığım kadarıyla verileri sorunsuzca çekebiliyorsunuz ve sadece 5 dk süreyle tekrarlamasını istiyorsunuz. Bunun için aşağıdaki kodlar işinize yarayacaktır. Bu kodları bir kez çalıştırdığınızda belgeniz açık olduğu sürece 5 dk.'da bir çalışacaktır.
Kod:
Sub ApidenAL()
'Apiden alma kodlarınızı buraya ekleyin.
'...
'Apiden alma kodlarınızı buraya ekleyin.
Cells(1, 1) = Now ' İşlem zamanını A1 hücresine yazar.
islemVakti = Now + TimeValue("00:05:00") '5 dk sonra tekrar çalışsın.
Application.OnTime islemVakti, "ApidenAL"
End Sub
Hocam teşekkür ediyorum. Yalnız tabloyu buraya ekleyemediğim için apiden veriler tablo şeklinde geliyor ve gelen hücre aralığını ben ayrı bir sayfaya 5 dakika aralıkla kaydetsin istiyorum. api kodu yok elimde o yüzden. sadece apiye ait link var.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.