• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Altın Üyelik

Sayın excel.web yönetimi,
#89256 nolu siparişime ilişkin 1 yıllık altın üyeliğimi aktif edebilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ediyorum

İşe başladıktan sonra yapacağım ilk iş 5 yıllık üyelik almak olacak. bu forumun bana çok faydası dokundu. Teşekkürler.

merhabalar #89278 numarasıyla 5 yıllık altın üyelik aldım aktivasyonu yapabilir misiniz rica etsem
İyi günler dilerim.

Sayın; excel web yönetimi

Sipariş #89289 nolu siparişime ilişkin 1 yıllık altın üyeliğimi aktif edebilir misiniz?

aktivasyon

Sayın; excel web yönetimi

Sipariş #89290 nolu siparişime ilişkin 1 yıllık altın üyeliğimi aktif edebilir misiniz?

Merhaba. #89309 nolu siparişim için bir yıllık altın üyeliğimi aktif eder misiniz? İyi çalışmalar.

#89316 nolu sipariş için bir yıllık altın üyelik aktif edilebilir mi? Teşekkürler

Merhaba.Altın üyelik için ödeme ekranına kadar geldim fakat kredi kartıyla ödeme ekranı çıkmıyor kart bilgilerimi gireceğim ekran gözükmüyor.

Merhaba.Altın üyelik için ödeme ekranına kadar geldim fakat kredi kartıyla ödeme ekranı çıkmıyor kart bilgilerimi gireceğim ekran gözükmüyor.

Merhaba,
Ödeme kısmı; Vakıfbank'ın sanal pos ekranına bağlanmaktadır. Tarayıcınızın güvenlik ayarları bağlanmanızı engelliyor muhtemelen. Cep telefonunuzdan deneyebilir yada imkanınız var ise havale seçeneği ile ödemenizi tamamlayabilirsiniz.

Ben parayı ödedim ama hala altın üyelik olmadım otobüs lastik uzantısına giremiyorum neden acaba

Ben parayı ödedim ama hala altın üyelik olmadım otobüs lastik uzantısına giremiyorum neden acaba

Merhaba,

Siparişiniz #89353 ödemeniz kartınızın işlem izni olmaması nedeniyle başarısız olduğundan aktivasyonunuz tamamlanamamıştır.

Merhabalar,

#89366 nolu sipariş için beş yıllık altın üyelik aktif edilebilir mi? Teşekkürler

Linkler çalışmıyor mu?

ilk sayfada 15, 25tl.... lerde link yok muydu? yoksa çalışmıyor mu?

Üyelik İşlemi Hatası

Son kredi kartı ödeme seçeneğine tıkladığımda Vakıfbank erişim izini vermiyor gibi bir hata verdi ama siparişiniz alındı yazdı.

Problemi anlayamadım.

Geri