• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Altın Üyelik

Altın Üye olacağım fakat Altın Üyelik linkiniz çalışmıyor. İlgilenirmisiniz.

5 yıllık Altın Üyelik ve DVD almayı düşünüyorum ne kadar sürede elimde olur acaba?

Altın Üye olacağım fakat Altın Üyelik linkiniz çalışmıyor. İlgilenirmisiniz.

Merhaba,
ben denediğimde bir sorun görünmüyor.
Neredeki link çalışmıyor.
Detaylı bilgi veya link adresini yazarsanız kontrol edeyim.

5 yıllık Altın Üyelik ve DVD almayı düşünüyorum ne kadar sürede elimde olur acaba?

Merhaba,
İş günü saat 16:00 a kadar gelen DVD siparişleri aynı gün çıkıyor.
Bugün sipariş verirseniz yarın kargoya verilir ve bulunduğunuz yere göre genelde 1-2 gün içinde gelir.

Selamlar,

Ben de az önce havale işlemini gerçekleştirdim. Altın üyeliğin aktive edilmesini rica ederim.

iyi pazarlar.

Merhaba,
ben denediğimde bir sorun görünmüyor.
Neredeki link çalışmıyor.
Detaylı bilgi veya link adresini yazarsanız kontrol edeyim.

Hüseyin Bey Merhaba;

Sanırım o mesajı yazdığım esnada www.elitnet.com adresinde anlık bir sorun vardı. siteye de giremiyordum o yüzden yazmıstım yaklasık 10 dakika kadar kapalı idi. sonradan düzeldi ilginize teşekkürler.

Birde Sadece Akbank hesabınız mı var. Havale yapacağım fakat Pazartesiyi beklemem gerekiyor. Hesabım Bankasya da olduğı için EFT ile havale yapmam lazim. Pazartesi Görüsmek üzere.

Hüseyin Bey Merhaba;

Sanırım o mesajı yazdığım esnada www.elitnet.com adresinde anlık bir sorun vardı. siteye de giremiyordum o yüzden yazmıstım yaklasık 10 dakika kadar kapalı idi. sonradan düzeldi ilginize teşekkürler.

Birde Sadece Akbank hesabınız mı var. Havale yapacağım fakat Pazartesiyi beklemem gerekiyor. Hesabım Bankasya da olduğı için EFT ile havale yapmam lazim. Pazartesi Görüsmek üzere.

Merhaba,
dediğiniz gibi, anlık bir sıkıntı olmuştur.

Maalesef, sadece Akbank hesabımız var.

Görüşmek üzere

ödeme yaptım ama henüz altına geçmedi profilim. sistemde bir sıkıntı falan mı var?
acil bir kaç şey indirim denemem lazımdı ama öylece kaldık yani

selam
ödemeyi yeni yaptım,ne zaman açılır?
teşekkürler

Hüseyin Bey,
Az önce ödemenizi yaptım.
İmkan varsa aktivasyonu yaparsanız sevinirim.
İyi günler dilerim.

Harika...Altın üye olmada sıkıntı çekiyordum..şimdi oldu sanırım...bu destektir..kesinlikle emeklerinizin karşılığı olamaz...selamlar..

Selamlar bu güzel sitenin gelişimi için bende destek verdim

SİPARİŞ NUMARASI 76973

Altın üyeliğimin aktif edilmesini beklemekteyim kolay gelsin

Merhabalar bende 5 yıllık üyelik sipariş verdim, Dvd kaç gün içinde gönderilir acaba ?

Geri