• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Altın Üyelik

ÖDEME

Hüseyin Bey merhaba, ödemeyi yaptım, üyeliğimi aktif etmenizi rica ederim.

Emekleriniz için teşekkürler.

İyi çalışmalar.

Yönetimin dikkatine,
1-Altın üye olmak için kredi kartımı sistem geçerli saymadı.
2-Bankadan havale ile üye olmaya kalktım 35 tl havale ücreti istediler.
Yani şimdi masrafı ürünün kendinden daha pahalı bir sistem mevcutmu?
saygılar

Sitenize yıllar önce üye oldum fakat yeni tanışacağız denebilir , çok yararlı olacağını düşünüyorum. Fiyat uygun ve ödemeyi yaptım üyeliği aktifleştirmenizi rica ederim.

Merhaba Hüseyin Bey ödeme gerçekleşmiştir. Üyeliğimi aktif etmenizi rica ederim.

Emekleriniz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

hüseyin bey merhaba;

ödemeyi yaptım üyeliğimi aktif hale getririmisiniz

teşekkürler

sanırım en geç ödeme yapan benim,,, :D
Hüseyin bey biraz önce ödemeyi yaptım, eft olarak, açıklama yazmadım ama sorun olursa mesaj atarsınız, garantiden yolladım,
bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dilerim,,,,

sanırım en geç ödeme yapan benim,,, :D
Hüseyin bey biraz önce ödemeyi yaptım, eft olarak, açıklama yazmadım ama sorun olursa mesaj atarsınız, garantiden yolladım,
bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dilerim,,,,

Merhaba,
EFTniz hesaba geçmiş bile. Açıklamada adınız görünüyor, sorun yok.

Altın Üyeliğinizi başlattık. Hayırlı olsun
DVDniz de bugün kargoya teslim edilecek.

Teşekkürler.

üyelik almak istiyorumda ilk başta ki yere "excel.web.tr Üye Adı:" yeni üye adını mı yoksa şimdi kullandığımız üye adını mı yazıcaz

Merhaba,

Eğitimden altın üyelik hakkım oldu.Önceki zamanlardada altın üyeydim.Dvd'den bende istiyorum :-)

üyelik almak istiyorumda ilk başta ki yere "excel.web.tr Üye Adı:" yeni üye adını mı yoksa şimdi kullandığımız üye adını mı yazıcaz

Merhaba.
Forumda kullanmak icin mevcut uye adinizi yazmaniz gerekiyor.

merhaba az önce elit netten altın üyelik için ödemeyi yaptım, üyeliğim ne zaman aktif olur acaba? teşekkürler

merhaba az önce elit netten altın üyelik için ödemeyi yaptım, üyeliğim ne zaman aktif olur acaba? teşekkürler

Merhaba,
ben mesajınızı görüp yanıtlayana kadar arkadaşlar Altın Üyeliğinizi aktif etmişler.
Hayırlı olsun.

Geri