- Excel Vers. ve Dili
- 2010
altın üyelik
76235 nolu siparişle altın üyelik bedelini yatırdım üyeliğim nezaman aktif olur
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba,2006 da üye olduğum, ve özel işlerim ve İşyerimdeki bir çok problemin çözümünü için çok kısa sürede hiç bir karşılık beklemeden yardımcı olan, benim excel'i öğrenmem ve geliştirmemde büyük faydaları olan excel.web.tr ailesine ve kurucularına sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım.
5 yıllık Altın üyelik alarak katkıda bulunmak ve vefa borcumu ödemek istedim.
Tekrar başarılarınızın devamını diler, teşekkür ederim.
Murat
selamlar altın üyeliğim ne zaman aktif olur acaba
İyi günler altın üyelik satın aldım ama aktif olmadı bi bilgi alabilir miyim acaba ?
Öncelikle herkese kolay gelsin. Altın Üyelik için ödeme yaptım. Ne zaman aktif olur acaba
Sipariş: #76295
Statü: Açık
Tarih: 20.03.2014, 09:10
Ne Zaman Aktive olur. Sizden Haber bekliyorum
Bir şey sorayım. Ben evvelki gün kredi kartıyla altın üyelik ödemesini yaptım ve hemen ardından "Altın Üye" olarak siteyi kullanmaya başladım. Herhangi bir aktivasyon vs. yapmadım. Normal durum bu mudur?
Merhaba,
ödeme tipi olarak kredi kartı seçmişsiniz ancak sistemde #76295 için kredi kartı ile ödeme görünmüyor.
Bir hata olduğunu düşünüyorsanız sipariş formu üzerindeki numaralardan bize ulaşabilirsiniz.
Merhabalar;
5 yıllık altın üyelik için elit.net sayfasına yönlendim.
Siparişi tamamladım ancak onaylama aşamasında sayfa görüntülenemedi, ben de bir daha baştan başlayarak siparişi tamamladım.
Ancak şu anda sistemde iki siparişim var gibi görünüyor.
#76320 ve #76319
#76320 no.lu sipariş için ödeme gerçekleştirdim, diğeri için tekrar ödeme olmasın diye iptal etmek gerekecek.
#76320 no.lu sipariş için aktivasyon, #76319 no.lu sipariş için ise iptal konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Syg.