• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Altın Üyelik

Teşekkür ederim. Her ne zaman excelle ilgili bir yardıma ihtiyacım olsa burası ilk baktığım yerdi.

Sayin Anadolu07,
Altın Üyeliğiniz hayırlı olsun.

Sayin özer özsaraç,

Sayin ilyas annaç,

Sayin mehmetucari,

Sayin ilaslan,

Sayin Yitik,

Sayin serkanersoy,

Sayin blackmonkey,

Sayin KABİC,

Merhaba Arkadaşlar,
DVD satışlarının başlaması ile birlikte "Altın Üyelik" için ücret ödeyen üyelere haksızlık olmayacak mı? şeklinde bir kaç mesaj aldım.
Olmayacak;
Çünkü önümüzdeki günlerde Altın Üyelerimizin takip edebileceği Seri konulu Video eğitimler başlayacaktır. Şu an için detaylarına girmek istemiyorum, ancak bu DVD satış işini rayına koyduktan sonra bu konudaki hazırlıklarımızı duyuracağım.

Saygılarımla.

Merhabalar,

Yeni işe başladım. Temelden biraz ileri sayılabilecek durumda excel bilgim var. Çok acil bir şekilde ileri excel, vb ve makro öğrenmem gerekiyor. Eğitim setlerini mi, yoksa altın üyeliği mi tavsiye edersiniz. Kısaca yanıtlayabilirseniz sevinirim.

Merhabalar,

Yeni işe başladım. Temelden biraz ileri sayılabilecek durumda excel bilgim var. Çok acil bir şekilde ileri excel, vb ve makro öğrenmem gerekiyor. Eğitim setlerini mi, yoksa altın üyeliği mi tavsiye edersiniz. Kısaca yanıtlayabilirseniz sevinirim.

Merhaba,
Her ikisi de emek ve zaman ister. Bu kadar acilse direkt egitime katilmanizi oneririm. 2 gunluk kurslar vardir. Soru gelmeden ben belirteyim. Tavsiye ettigimiz bir kurs yok.

Sayin hnf115,

Sayin emr123,

Sayin jaap stam,

Sayın yetkili iyi güzel de bizim tc vatandaşı olmayanlar nasıl üye olacak kısca onu da yazarsanız memnun oluruz. Ben kktc vatandaşıyım ??

Sayın yetkili iyi güzel de bizim tc vatandaşı olmayanlar nasıl üye olacak kısca onu da yazarsanız memnun oluruz. Ben kktc vatandaşıyım ??

Merhaba,
Şu ana kadar TC vatandaşı olmayan üyemiz olmadı diye hatırlıyorum.
Her şeyin bir ilki vardır :)

Sizin de bir kimlik numaranız vardır herhalde, onu yazarsınız.

İyi Günler..

Sayin tensinor,

Sayin dbagtug,

Geri