• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Alt Toplam Hakkında

Excel Vers. ve Dili
EXCEL2000
Selam Arkadaşlar

Benim sorum şu binlerce kalemlik stokları kendi içinde sıraladıktan sonra veri alt toplam özelliği ile tablomdaki stok kalemlerini kendi içinde toplamış oluyorum yan taraftaki 1-2-3 lerle ve +,- lerle detay veya özet haline dönüştürüyorum yanlız özet halindeki sayfayı başka bir sayfaya kopyaladığım zaman bütün stokları getiriyor benim istediğim + ile özetlediğim stok toplamlarını sadece aktarmak değerleri yanlızca değer olarak kopyala özelliğide işe yaramadı kısacası özet tabloyu başka bir alana görünen değerleri kopyalamak ilginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

alt toplamlarda özet

fazla yer kaplamasın diye stok kalamlerini 3 adete düşürdüm bu özet tabloyu başka bir çalışma sayfasına almak istiyorum yanlız detay stokların çıkmasını istemiyorum ama aktarınca detaylarıda kopyalıyor

Ekli dosyalar

Tüm Sayfayı Seçmek Yerine Özet İstediğiniz Özetleri Teker Teker Hepsini secin Başka Bir sayfaya Yapıştırın Teker teker Seçerken ctrl tuşuna Basıp Mausla seçin Benim anladığım bu Yardımcı olduysan ne mutlu bana

Kardeş İlk Başta Tüm Sayfayı Seçmek Yerine istediğiniz Özetip tümünü secip eğer birden fazla özeti seçmek istediğinizde ctrl basıp öyle seçin daha sonra başka sayfaya geçip oraya yapıştırın doğrumu anladmın bilmiyorum dönerseniz sevinirim

Malesef

Anlatmak istediğim sizin anladığınız gibi değil yada çözüm o değil çünkü sayfanın içindekini kopyalauyıpsayfa içindeki bir yere yapıştırsanız bile tüm detaylarıyla yapıştırıyor benim istediğim ekrandaki özeti ile kopyalasın ayrıntısını istemiyorum teşekkürler ilginiz için

Kardeşim ben dosyayı tekrar baktım sen istedğin şekilde birde örnek dosya üzerinder atlan istiyosan ok.::):):):):):):
SAĞ TUŞ ÖZEL YAPIŞTIR DEĞERLERİ DE ONDA SONRA BİRDE BİÇİMLERİ DE ONDAN SONRA BİR DAHA BAKALIM.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Alt Toplam- Özet

Merhaba,
Penguen6363 le aynı sorunu yaşıyorum, sizin verdiğiniz cevap tam da benim aradığım şey. Ancak nasıl yaptığınızı açıklarsanız sevinirim. ÖZEL YAPIŞTIRdaki tüm seçenekleri denedim, olmuyor, köprü olarak yapıştırıp köprüyü kaldırdım yine olmadı. Çok basit bir yolu olduğundan eminim ama işte o yolu bilmek önemli olan, bu da sizin gibi ustalara düşüyor. Nasıl yaptınız?
Vereceğiniz zaman ve emek için şimdiden teşekkür edrim.

öZET tABLOYU ALDINIZ DİYELİMKİ İSTEDİĞİNİZ ÖZET TABLONUN HEPSİNİ SEÇMEYİN SADECE SATIRLARI TEKER TEKER SEÇİN YUKARDA EN SON BENİM GÖNDERDİĞİM DENEME DOSYASI VAR ONU BİLGİSAYARINIZA İNİDİRİN BEN ORDA B88 BAŞLAYIP I SATIRANA KADAR GİDİN AMA SADECE SATIRDA GİDİN AŞAĞIYA DOĞRU İNMEYİN DAHA SONRA AYNI İŞLEMİ B92 B109 SATIRI İÇİNDE YAPIN BAŞKA SATIRLARI SEÇERKEN CTRL TUŞANA BASARAK SEÇİN DAHA SONRA BAŞKA ÇALIŞMA SAYFASINA GEÇİP SAĞTUŞ ÖZEL YAPIŞTIR. DEĞERLER DİYİN.EĞERKİ YAPAMAZSANIZ DOSYAYI EKLEYİM BEN ÜZERİNDE ÇALIŞAYIM.

Alt Toplam

Merhaba,
Ancak şimdi üzerinde durabildim, günlük işlerden fırsat bulamamıştım.
Tarifinize göre yaptım, ama anladığım kadarıyla toptan kopyalamanın bir yolu yok. Benim kalem sayım çok fazla oluyor, mesela 81 il ile ilgili bir tablo yapacağım zaman bu da kendi içinde 52 hafta ve 8-10 ayrı test çeşidi olunca toplam 81*52*10=.... kadar ayrı satır kopyala yapıştır yapmam gerekir ki; işim zor :).
Başka sorularım da olacak zaman zaman, yine ilginizi beklerim. Şu exceli çözmem lazım artık. Ama bu site sayesinde kesinlikle öğreneceğim:) Emek verenlere teşekkür ediyorum.

Önce kopyalacağımız alanı seçiyoruz.
Sonra Alt+shift+; tuşları ile görünür hüccreleri kopyala diyoruz ve istediğimiz sayfaya yapıştırıyoruz.

Geri