• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Alt sub oluşturmak ve süz le seçilen verileri listboda görmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ametal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Merhaba yapmaya çalıştığım örnek ektedir. Kayıt sayfasında kayıt edilen bilgiler seçime göre kalibrasyon ve servis, Servis içinde de climate, bacagazı ve stationary olarak görünmektedir. Sorunum kayıt ve servise bilgi girişi her seferınde nerdeyse tekrarlanmakta; ama ben bunları tek tek yazdım , bunları ayrı ayrı sub yapmayı denediğimde beceremedim bu şekilde çok fazla kod kalabalığı oluyor, bunun önüne geçmek istiyorum.
Servis climate veya baca gazı kısmında ise tamamlandı seçildiğinde kaydın listboxdan ve ılgılı sheetlerden sılınırek sadece servıs ve kayıt kısmında kalmasını ıstıyorum nedense bı turlu beceremedım,

Bırde rapor kısmına normelde suz ıle yaptıımız ışlemı yapmak ıstıyorum nasıl yapabılcegıme daır hıc bı fıkrım yok. Bu kısmı yaparken makro kaydet dersem acaba excel bana yol gosterır mı?, 3 tane combobox ıcınden verıye gore secım yaptırmak ıstıyorum, Ele alınmadı , ele alındı, tamamlandı bu 1. combobox secımlerım ıcın, bırde tarıh aralıgı ıcersınde fıltre yapmak ıstıyorum yanı 22.01.2012 00:00 - 23.12.2012 00:00 arası, son olarakda sorumlu kısı olarak bı fıltre ıstıyorum. Umarım ne demek ıstedıgımı anlatabılmısımdır.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
fıltre kısmını hala çözmedim yardımlarınızı bekliyorum.

Geri