Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alt alta yazılan verileri yanyana yazdırma (istediğim adette sütun)
Elimde tek sütunda 500bin adet alt alta sıralanmış veri var. Bunları tek hamlede 75 er lik sütunlar halinde yanyana yazdırabilmem için nasıl bir yol izlemeliyim?
verilerinizin a sütununda olduğu varsayılırsa aşağıdaki kodu bir modüle kopyalayıp dener misiniz ? verileriniz farklı bir sutundaysa
belirtiniz düzeltme yapalım..
Sub deneme()
Application.ScreenUpdating = False
y = 2
For x = 76 To [a600000].End(3).Row Step 75
Range("a" & x & ":" & "a" & x + 74).Copy
Columns.PasteSpecial
y = y + 1
Next x
Application.CutCopyMode = False
Application.ScreenUpdating = True
End Sub
sayın apocalyt
öncelikle size eteşekkür etmek istiyorum
5 ve daha büyük satırlar için yanyana yazılabiliyor. Ancak 4 ve daha küçük satırlar için yanyana yazılamıyor. Acaba neden?
sayın apocalyt
Elimde tek sütunda 500bin adet alt alta sıralanmış veri var. Bunları tek hamlede 75 er lik sütunlar halinde yanyana yazdırabilmem için nasıl bir yol izlemeliyim? diye sormuş mimsami sizde çok güzel birşekilde cevap vermişsiniz.
benim sorduğum 75 lik sütunları 60 lık 50 lik 40 lık 30 luk .........7 lik 6 lık 5 lik yanyana yazdırılabilmektedir.Ancak 4 lük 3 lük 2 lik 1 lik yazdıramadığımı söylemek istemiştim. İnşallah anlatabilmişimdir. Bu arada bende bilgisayara yeni girebildim ilginize çok teşekkür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.