• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Alt alta sıralı çıkarma yaparken alttaki satır görünmesin

arkadaşalr merhaba. hastane için ekteki gibi bir dosya tutmam lazım.
bir birini takip eden günlerden oluşuyor.
mantıkta şu o günün tutulan ilk değeri ile son değerini çıkarıp ısınma için kaç m3 harcandığını buluyorum. ve burdaki son değer ertesi günün ilk değeri oluyor. buraya kadar tamam.
1. bir birini takip eden günler olduğu için alt alta günler uzayıp gidiyor istiyorum ki bu görünmesin. önceki günün son değerini girdiğimde bir sonraki günün satırı açılsın veya son değeri girdiğimde satır aç diyim alt tarafta yeni günün satırını açsın
2. önceki günün son değeri bir sonraki günün ilk değeri olduğu için ve formül ordan oraya kopyaladığı için o günün son değerini girmeden önce çok - bilmem ne gibi kötü bir sonuç veriyor. istiyorum ki ben değeri girene kadar 0 görünsün.

bu iki konuda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum
bilen arkadaşlar acil olarak bana yardımcı olabilir mi

Ekli dosyalar

Dosyanız ektedir. Isıtma son değer ve Mutfak son değer girdiğinizde tarih açılacaktır.

Ekli dosyalar

1. bu iki sayının arasındaki farkı yüzdesel oalrak nasıl buluruz.
mesala ilk sayı 1000 ikinci sayı 1200 % kaçlık kullanım olmuş.
2. altta duran boş satırlar olmasa. şu anda ki olduğu gibi biz bugünün son değerini girince alta tarihle birlikte satırda çıksa böyle alt alta sıralama olması yerine. hem o zaman liste dolunca aynı formülleri yeni satırlara ekleme derdimiz de olmaz.
3. aylık toplam aldırmam lazım. ay bittiğinde excel bunu anlayıp alta açacağı satıra aylık toplam alıp listeye devam eder mi yoksa biz başka bir yerde ay bittiğinde tek tek toplamamı alalım

Son düzenleme:
Geri