• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

alfabetik sırlamadan sorun

Excel Vers. ve Dili
Access 2003 Türkçe
merhaba,

excel sayfasında ekteki dosyada faaliyetin konusu sütunun alfabetik sırlama yaparak guruplamaya çalışıyorum ama hata veriyor. ilgili sütunları seçip başka sayfaya taşıyıp sıralama yapıp yapıştırmayı denedim bu sefer de tarih sütununy ve yanında ki birkaç sütunu seçimi genişlet dediğim halde sıralama dışı bırakıyor veriler karışıyor.

her üç excel dopsyasında sayfa 6 daki bilgileri faaliyetin konusuna göre alfabetik sıralatmam gerekiyor.

teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba
Sayfadaki Birleştirilmiş hücrelerden kaynaklanıyor olabilir.

evet üstadım birleştirdiğin hücrelerden kaynaklanıyor birleştirdiğin hücrelerden sonra yani sıralamaya başlanacak satırın başına 1 boş satır ekleyin sonra boş satırdan; TAR-GEL 2008 dosyası için konuşayım 10 satıra 1 boş satır ekleyin sonra 10 satır dahil sıralama yapacağınız yere kadar işaretleyin sonra istediğiniz şekilde sıralama yapabilirsiniz

soru şu dediğinizi yaptım sıralama yaptı ama yine de sağdaki uygulnan katılan gibi sütunları da sırlamaya katmıyor. seçimi genişletme onlara işlemiyor! Bilgielr karışıyor.

verilerin başlangıç satırında durup veri sekmesinden filtre'yi tıkladım, birleştirilmiş hücre hatası da vermeden sıralama oldu. teşekkürler.

Geri