• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Alacak-Hesap Takibi

Excel Vers. ve Dili
2019 Tr
iyi günler.
Biz bir inşaat firmasıyız.Biz müşterilerimize sattığımız demir ve beton için ekte yer alan formu her müşteri için ayrı ayrı kopyalayıp kullanıyoruz.bazen dosyada 600-700 müşterşye çıkıyor.Bunları takip edecek kolay bir proğram elinde olan var mı arkadaşlar.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar elinde buna benzer proğram olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Arkadaşlar elinde buna benzer proğram olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Buna benzer bir programı sitede bir arkadaş yapmıştı.İşinize yarayabilir,yada geliştirilebilir.Ben sadece "bakiye" sütunu açtım.Yalnız gerek fatura gerekse tahsilat girişlerinizde miktara 1 yazın,kdv kısmını boş geçebilirsiniz.

Ekli dosyalar

Slm.
Bir örnekte benden.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

İyi günler;
Uzun zamandır siteyi tam takip edemiyordum.Taziyemizden dolayı bir teşekkür bile edemedim.
Özellikle sayım muygun yaptığınız çalışma çok güzel emeğiniz için teşekkürler.

Ekte yer alan dosya üzerinde aşiağıda belirttğim hususları dzenleyebilirmiyiz acaba;
1-Süz sayfasında olduğu gibi başka bir sayfada satış listesinde bulunan tüm müşterilerin arasında alacak-verecek raporu alabilirmiyiz.Bu tüm müşterilerin listesi olacak(sadece borçlu olanlar da olabilir).
2-Birde bunu seçimli hale getirebilirmiyiz.Örneğin ay ay,borcu 500-1000-1500 ytl gibi olanlar listesi
Şimdiden yardımcı olacak üstadlara teşekkürler

Ekli dosyalar

• ngs.rar
    ngs.rar
    283.1 KB · Görüntüleme: 123
Slm.
Eki (süz1 sayfasını) inceleyin.
Önceki tablodaki çoğaltma uyarıları geçerlidir.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
İyi akşamlar sayın muygun;
9. mesajdaki ekte yer alan proğramda süz1 sayfasındaki F7,G7,H7,I7,J7 sütunlarında 500-1000-1500 yazmama rağmen süzmüyor.ben eksik bir şey mi yapıyorum.

Merhaba
Örn: F7 hücresine 500-1000-1500 şeklinde mi veri giriyorsunuz?
Belirttiğiniz hücrelerdeki seçenekler başlangıç-bitiş aralığı şeklinde yada tamamen boş olacak
yani küçük rakam-büyük rakam (0-1500) gibi.
Hala sorun varsa sorunlu dosyayı ekleyin.
Not: Tabloda bazı düzeltmeler yaptım (sayfanın birini kaldırdım)
birde bu eki deneyin.

İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri