• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

alacağına+borcuna+kalan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gazolay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
G3 hücresine
Kod:
=MUTLAK(E3-F3)
G4 hücresine
Kod:
=MUTLAK(EĞER((H3="B");(E4-F4+G3);(E4-F4-G3)))
H1 VE H3 hücrerelerine
Kod:
=EĞER(EĞER(E3="";0;E3)>EĞER(F3="";0;F3);"B";EĞER(EĞER(E3="";0;E3)<EĞER(E3="";0;F3);"A";""))
H4 hücresine
Kod:
=EĞER(YUVARLA(EĞER((H3="B");(SAYIYAÇEVİR(E4)-SAYIYAÇEVİR(F4)+SAYIYAÇEVİR(G3));(SAYIYAÇEVİR(E4)-SAYIYAÇEVİR(F4)-SAYIYAÇEVİR(G3)));2) > 0;"B";EĞER(YUVARLA(EĞER((H3="B");(SAYIYAÇEVİR(E4)-SAYIYAÇEVİR(F4)+SAYIYAÇEVİR(G3));(SAYIYAÇEVİR(E4)-SAYIYAÇEVİR(F4)-SAYIYAÇEVİR(G3)));2)<0;"A";" "))

sırayla uygulayın

sağdaki kalan aşşagı kadar görünmesi gerekmi

sağdaki kalan aşşagı kadar görünmesi gerekmi
anlamadım ne demek istediğinizi , anladığım kadarı ile izah edeyim...tablonuzu daki bakiye kısmını ve B/A yazan hücreleri istediğiniz kadar uzatın

G5 İLE G18 HÜCRESİ NEDEN DOLU..ORASI ALT TARAFA FİYAT GİRİNCE DOLMALI

eyvallah Sayın @PriveT yüreğinize sağlık cevap için

kendimce bu saaten sonra kara liste hazırladım varsa bilgim yardımcı olacaklarım ve asla cevap yazmayacaklarım diye 2 ayırdım
selamlar

PRİVER yanlış söyleyen benim siz doğru yaptınız hiç süphesiz.. ( B) kısmı varya ora (A) OLMALI..MÜŞTERİ ALACAKLI BEN BORCLU DEDİM PARDON

eyvallah Sayın @PriveT yüreğinize sağlık cevap için

kendimce bu saaten sonra kara liste hazırladım varsa bilgim yardımcı olacaklarım ve asla cevap yazmayacaklarım diye 2 ayırdım
selamlar

Sağolasınız. Evet haklısınız, bazı arkadaşların yardım isterken bile emirvaki veya garip ve ters gelen tarzları oluyor. Art niyet değil de yapıları böyle sanırım. Yine üstadlık sizlerde kalsın, bilgilerinizle bizleri aydınlatmaya devam edin.

Bu dosya ve isteğiniz tamamen farklı.
Uygun bir başlıkla başka bir konu açarsanız çözüme daha çabuk ulaşırsınız.

Geri