• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

aktardığım sayfada 5. satırdan itibaren yazsın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dayi10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007-2010
Merhaba arkadaşlar,
Uygulamamda küçük bir sorun var. eklediğim uygulamamdada anlattığım gibi aktardığım veriler aktardığım sayfada 5. satırdan itibariyle yazdırılmasını yapmaya çalıştım olmadı. yardımlarınızı bekliyorum. ilk 4 satıra başlıkları yazacam ondan sorun yaşadım . teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba,

Konu başlığınızı değiştirir misiniz? herkes yardım dese görüntüyü hayal edin artık.

..........

Son düzenleme:
Merhaba haklısınız ama yapamayınca yardım istedim kusura bakmayın

Aşağıdaki ek dosya işinize yarayabilir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Aşağıdaki ek dosya işinize yarayabilir.

çok teşekkür ederim farklı bir yoldan yapmısşınız ama şöyle bir durum var aktarırken tekrarlayan meslekleri tek olarak olarak alıp aynı meslekte kaç tane olduğunu yazması ve bunları yani aynı meslekte olanların değerlerini toplatmak istiyorum. sorunum böyle birşey arkadaşım ama emeğine sağlık

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim farklı bir yoldan yapmısşınız ama şöyle bir durum var aktarırken tekrarlayan meslekleri tek olarak olarak alıp aynı meslekte kaç tane olduğunu yazması ve bunları yani aynı meslekte olanların değerlerini toplatmak istiyorum. sorunum böyle birşey arkadaşım ama emeğine sağlık
Merhaba.
Yukarıdaki dosyayı değiştirdim onu inceleyin.

Merhaba.
Yukarıdaki dosyayı değiştirdim onu inceleyin.

teşekkür ederim ilginizde dolayı. istediğim gibi olmuş ama kodlarda ne gibi değişiklikler yaptınız. küçük bir açıklama istesem çok olmam demi ellerinize sağlık

Geri