• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ajanda çok amaçlı

Excel Vers. ve Dili
2010 64 bit
Faydalı olması dileği ile naçizane paylaşıyorum.

programın kullanım kılavuzu ile ilgili video linki :

https://www.youtube.com/watch?v=nR47gpYtCEQ
takvimdeki textbox8 dosyası güncel tarihi vermez takılır ise textbox8 in formatını date yerine now ile değiştiriniz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Denedim, sorunsuz çalışıyor.
Emeğinize sağlık.

Çok derli toplu bir ajanda örneği olmuş , elinize sağlık..

Sadece sanırım gözden kaçtı , textbox8 için formatlama date ile yapıldığından son tarihi gösterir kalmış. Userform initialize içinde textbox8 i now ile formatlayınca bugünü gösterebilir, belki böyle ufak bir düzeltme gerek.

Kodları kapatmadığınız için ayrıca teşekkürler.

Çok derli toplu bir ajanda örneği olmuş , elinize sağlık..

Sadece sanırım gözden kaçtı , textbox8 için formatlama date ile yapıldığından son tarihi gösterir kalmış. Userform initialize içinde textbox8 i now ile formatlayınca bugünü gösterebilir, belki böyle ufak bir düzeltme gerek.

Kodları kapatmadığınız için ayrıca teşekkürler.

evet doğru söylüyorsunuz textbox8 i düzeltmem gerek beğendiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.

Sayın karatren84 ,

Sitede başta yönetim bireyleri ve bir çok " exceli tersinden yazacak kadar " hakkıyla üstad nitelendirilenlerin müdahale ve yardımları gibi ; sizin de benzer ve endüstriyel faydalı başka çalışmalarınız varsa ya da olacaksa , paylaşmak istediğiniz ölçüde mevcutsa kılavuz linki ile çalışma örneklerinizi burada görmek bir çok arkadaşın beğenisi ve münferit ya da kendi çalışmalarına eklektik olarak yerleştirme yolu ile kullanımına yol açacağından büyük destek ve memnuniyet alacaktır.

Ekli dosyayı düzelterek değiştirmek yerine sadece düzelecek yeri ilk mesajda açıklarsanız , hem isteyen düzeltir hem indirme sayısı kaybolmaz

Tekrar göz nurunuza sağlıklar dileğiyle ..

Son düzenleme:
Öncelikle elinize sağlık...
Fakat altın üye olmayan (benim gibi) arkadaşlar içinde dosya.tc gibi bir paylaşım sitesine yükleyip linkini paylaşabilirseniz seviniriz.

Tekrardan teşekkürler...

Sayın karatren84,

Çalışma kitabı koruma parolasını öğrenebilir miyiz ? Belki birazda biz geliştirmeye çalışabiliriz.
Şimdiden teşekkürler...

Sayın karatren84,
Paylaşımınız için teşekkürler.
Program Windows 10, Ofis 2016 64 BİT kurulu iken aşağıdaki ekran görüntüsünde görülen bir şekil bozukluğu meydana geliyor.
GÜÜN GEÇENLER yazısı tam olarak görünmüyor.
Bu konuda düzenleme yapabilir misiniz?
Bir de 11. mesajda bahsedilen çalışma kitabı koruma parolasının açık şeklini yükleyebilir misiniz?

güncelledim , şifreleri açtım ama açmadığım bir şifre varsa şifre:24021984 bunu kullanabilirsiniz

iyi günlerde kullanınız.

Ekli dosyalar

Paylaşım için teşekkürler. Emeğinize sağlık.

#9 nolu mesajda harici indirme linki paylaşılmış. Oradan indirip kullanabilirsiniz.

Paylaşım için teşekkürler. Emeğinize sağlık. Saygılar...

Geri