Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar ben exelde ağırlık toplamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
A1 den başlayıp
A2350 ye kadar her satır içinde 100 mg 50 mg şeklinde rakamlar var ben bunların hepsini toplamak istiyorum fakat toplamıyor
verdiğiniz bilgi için çok teşekkürler royalman sizin verdiğiniz formulde hata veriyo #AD şeklinde
tbulent arkadaşımın yaptıgı işlemde toplam verilmi fakat izlenilen yol nedir metinlerin hepsini 'mg' leri kaldırmanın bir yolu varmıdır yada bu şekilde toplanıyosa izlenilen yol nedir hücre biçimlendirmeylemi alakalı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Ayrıca Sayın tbulent tarafından yapılan işlem hücre biçimlendirme.
Hücreleri seçip sağ kilk yapıp hücre biçimlendirme ekranında katagori seçeneklerinden özel seçip tip kısmına # "mg" bunu yazınız ve ok leyin.
Ayrıca Sn. Royalman'ın #6 nolu mesajında bahsettiği şekilde hücrelerinizi biçimlendirdikten sonra ilgili alana değerlerinizi yazarsanız normal TOPLA formülü ile değerlerin toplamını alabilirsiniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.