Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İl müdürlüğünde hakemlerin banka bilgileri için excelde bir form var, o formda hakemin adı ve soyadı seçilince banka hesabı vs. bilgiler gelmesini istiyorum. örnek dosya ektedir.
Selam ve saygılarımla.
muygun, komutan63, Metin Karaağaç güzel oldu elinize sağlık.
Şimdi burada farklı pencereden bakarsak;
Adı ve soyadını yine seçmek, bu sefer dilekçeyi otomatikman oluşturması yazdırma butornu hazırlanması işlenmesi pratik diye düşünüyorum. bu yapılabilirmi.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.