• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Açılışta Çıkan Userformdan Önce Şifre Ekranının Çıkması

Excel Vers. ve Dili
Excel 2013 türkçe
Merhaba arkadaşlar.
Benim dosya takip için hazırladığım bir userform var. Buradan öğrendiğim kodlar sayesinde tıklayıp açtığımda userform direk olarak açılıyor.Sonra ben buna bir de login userformu ekledim.İstediğim şu excel dosyama tıkladığımda ilk olarak benden şifre istemesi şifre doğruysa diğer userform ekranının açılması.Bunun için nasıl bir kod yazılabilir acaba? Şimdiden Teşekkürler.

Excel'in kendi dosya açılış parolasını kullanabilirsiniz.
Şöyle ki;
Dosya / Bilgi / Çalışma Kitabını Koru / Parola İle Şifrele Tıklatın.
Açılan kutuya şifre belirleyin Tamamı tıklatın ikinci kez Parola girerek teyit edin Tamamı tıklatın.

Artık User form açılmadan önce parola sorulacaktır.

İlginiz için çok teşekkürler.Kullanacağım bir yöntem oldu ama diğer türlüsünü de öğrenmek isterim login ekranını kendim tasarlamak istiyorum..

Örnek dosyanız ve basit de olsa tasarlanmış bir userform eklerseniz kodlama kısmında yardımcı olabiliriz.

Merhaba dosya ektedir.Önce login ekranının açılmasını şifre doğruysa panel ekranının açılmasını istiyorum.Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Kullanıcı adı admin, şifre:123

Merhaba kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum sizin verdiğiniz kodları kendi dosyamda uygulayamadım dosyanın tamamını gönderiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim

Ekli dosyalar

Merhaba yeniden.Kodları hala yerleştiremedim yardım edebilir misiniz?

Rica ederim. Kolay gelsin.

Geri