• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Açılır Liste Hakkında sorum var

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
2003
sorunu görüntülü şekli örnekte var....

HALK ÇİKOBİS yazn bölüme tıkladığımda Aşağı Açılır Liste olmasını ve LİSTE GİZLİ isimli sayfadaki verilerimden istediğime hemen ulaşmayı istiyorum. Yani HALK ÇİKOBİS yazan yerdeki veriyi listeden değiştirdiğim zaman değişen verinin bilgilerin KOLİ, ALIŞ, SATIŞ vs bilgilerinin seçilen ürüne göre değişmesini istiyorum. Ben bilgilerin LİSTE GİZLİ bölümüne sürekli yeni ve güncel bilgiler veriler ekleyip bunu hızlı şekilde LİSTE isimli sayfadan Açılır liste şeklinde seçip sadece seçtiğim ürüne ait bilgileri görmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

merhaba

ek dosya işinizi görür mü?

veri doğrulama örneklerini inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Sayfalar arası veri aktarımı

Selam arkadaşlar excell de muhasebe programı yapmaya çalıştım ama sayfalar arası veri aktaımını nasıl yapacağımı bılmıyorum . Kasaya yazdığım verinin aynı anda cariyede işlemesini istiyorum buton veya formül .bu mümkünmü arkrkadaşlar.
Site yönetimine ve tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler

yaptığım programı ekte gönderiyorum

Ekli dosyalar

uzmanamele arkadaşım yardımın için teşekkür ederim. ama ben excel konusunda çok acemiyim. verdğin örnekten anlayamdım. daha kolay anlayacağım şekilde yardımcı olursan sevinirim.
acaba sorumu anlatamadım mı?

selam arkadaşlar excell de muhasebe programı yapmaya çalıştım ama sayfalar arası veri aktaımını nasıl yapacağımı bılmıyorum . Kasaya yazdığım verinin aynı anda cariyede işlemesini istiyorum buton veya formül .bu mümkünmü arkrkadaşlar.
Site yönetimine ve tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler

yaptığım programı ekte gönderiyorum

ekte 3 lü olan ek arkadaşlar şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

ustalarım bana yardımcı olabilecek birini arıyorum...

Geri