Açılan kutu

Excel Vers. ve Dili
ofis 2000
Saygıdeğer üstadlarım; Açılan kutu ile yiyecek sayfasındaki verileri arayıp seçilen veriye ait bilgileri b5 den itibaren listelemek istiyorum. Yardımlarınız için tşk.ler

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
ofis 2000
Üstadlarım yardımcı olacak kimse yokmumudur. Sayın dEdE bana ancak siz yardımcı olablirisniz sanırım.

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
..... Açılan kutu ile yiyecek sayfasındaki verileri arayıp seçilen veriye ait bilgileri b5 den itibaren listelemek istiyorum. ..
Merhaba,
-Verileri hangi ölçüte göre arayacaksınız. (kodu, adı v.b gibi)
- Örnek dosyada b5 değil de b8 den itibaren sıralanacak gibi görünüyor. Yanılıyor muyum?

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
dosyanız ekte sayın dEdE'ye sormuşsunuz ama altenatif olsun iyi çalışmalar. ben birden fazla kayıt olabilir düşüncesile formülü alt alta epey kopyaladım buda dosyanız boyutunu arttırıyor isterseniz fazlalarını silin.Alt toplamları görmek için en az 6 adet formüllü satır gerekli iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Merhaba,
Galiba böyle birşey.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
ofis 2000
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.Saygılar.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
arkadaşlar açılan kutuda verilere göre çalışan makro nasıl yazılır, mesala ocak ayını seçtim ocak verileri ekrana gelsin şubat seçince şubat falan filan. yardımcı olursanız sevinirim.

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
arkadaşlar açılan kutuda verilere göre çalışan makro nasıl yazılır, mesala ocak ayını seçtim ocak verileri ekrana gelsin şubat seçince şubat falan filan. yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba,
Forumumuza hoş geldiniz.
Elbette yardımcı oluruz ama, sorunuzu ayrı bir başlık altında, örnek dosyanızı da ekleyerek yazarsanız yanıt almanız daha kolay olur.
Mesela Ocak ayını seçtik, verileri nereden alacağız ve nereye yazacağız. Bunları bilmeden dosya hazırlayıp göndermemizi istiyorsunuz. Sonra da ben şöyle istiyordum diyeceksiniz ki, bu da forumda kirliliğe neden olur.
Hoşça kalın.