• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

acil yardım lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan excel41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

excel41

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
açıklama ektedir lütfen yardım

Ekli dosyalar

Lütfen konu başlığınızı, forum kurallarına uygun olarak sorunuzu ifade edecek şekilde değiştiriniz.

yanlış bier şeymi yazdım ki anlamadım

G5 Hücresine aşağıdaki formülü yazıp sağa ve aşağıya doğru çoğaltın
Kod:
=ÇOKETOPLA(dveri!$G:$G;dveri!$C:$C;$F4;dveri!$D:$D;G$2)
Kolay Gelsin

Merhaba Dosyanız Ektedir,
ancak forum kurallarına bundan sonra dikkat edelim !

Ekli dosyalar

sırasıyla g4 h4 ve ı4 hücrelerine kopyalayıp aşağıya çekin..

=TOPLA.ÇARPIM((dveri!$C$4:$C$608=Sayfa2!F4)*(dveri!$D$4:$D$608=Sayfa2!$G$2)*(dveri!$E$4:$E$608))

=TOPLA.ÇARPIM((dveri!$C$4:$C$608=Sayfa2!F4)*(dveri!$D$4:$D$608=Sayfa2!$H$2)*(dveri!$E$4:$E$608))

=TOPLA.ÇARPIM((dveri!$C$4:$C$608=Sayfa2!F4)*(dveri!$D$4:$D$608=Sayfa2!$I$2)*(dveri!$E$4:$E$608))

not: konu başlığınıza "bir sayfadan diğerine veri aktarma " yazablirsiniz mesela..bu sayede forumda arama yaptığımızda istediğimiz bilgilere ulaşma imkanımız olur..ama herkes acil yardım yazarsa burda hiçkimsenin sorunu çözülmez emin olun..

Konu başlıklarınız "Acil Yardım, Lütfen Yardım Edin, Help Me" gibi, forum kurallarına uymayan şekilde olamaz. Bu konu hakkında lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.

Yardım almanızı kolaylaştırmak açısından ise;
- Başlıklar yardımın istenildiği konu hakkında az da olsa bir bilgi içermelidir.
- Açmış olduğunuz konu içerisinde de, açıklama ekli dosyadadır şeklinde değil de, ne istediğinizi hem konu, hem dosya içinde anlatmanız uygun olacaktır.

Örneğin, kimileri fonksiyonlarda çok iyidir, kimileri ise kod yazmada. Yardım etmek isteyen kişi dosyanın ne olduğunu öğrenmek için illaki indirmek zorunda bırakılıyorsa, ne tip bir yardım istenildiğini bilmediğinden (belki de cevap verebilecek olsa bile) konuyu es geçebilmektedir.

Ayrıyeten, sorularınıza cevap aldığınızda, cevabın işinize yarayıp yaramadığını bildirmeyi de unutmayınız.

yanlış bier şeymi yazdım ki anlamadım

Sorunuza dilerim yardımcı olabilmişimdir. Kolay gelsin.

Merhaba
Arkadaşlar
Hazırlamışlar
Bende Hazırlamıştım
Boşa Gitmesin.

Son düzenleme:
Konu başlıklarınız "Acil Yardım, Lütfen Yardım Edin, Help Me" gibi, forum kurallarına uymayan şekilde olamaz. Bu konu hakkında lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.

Yardım almanızı kolaylaştırmak açısından ise;
- Başlıklar yardımın istenildiği konu hakkında az da olsa bir bilgi içermelidir.
- Açmış olduğunuz konu içerisinde de, açıklama ekli dosyadadır şeklinde değil de, ne istediğinizi hem konu, hem dosya içinde anlatmanız uygun olacaktır.

Örneğin, kimileri fonksiyonlarda çok iyidir, kimileri ise kod yazmada. Yardım etmek isteyen kişi dosyanın ne olduğunu öğrenmek için illaki indirmek zorunda bırakılıyorsa, ne tip bir yardım istenildiğini bilmediğinden (belki de cevap verebilecek olsa bile) konuyu es geçebilmektedir.

Ayrıyeten, sorularınıza cevap aldığınızda, cevabın işinize yarayıp yaramadığını bildirmeyi de unutmayınız.

Sorunuza dilerim yardımcı olabilmişimdir. Kolay gelsin.

Arkadaşa ek olarak aynı sorunu yaşayan kişi arama yapmak için konu başlığı önemlidir. Aramaya "acil yardım lütfen " ile arama yapılmıyor.

Geri