• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Aciklamadaki buyuk fotoları nasıl ekrana ortalayabilirim

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Öncelikle hayırlı geceler arkadaşlar.
Aciklamadaki buyuk fotoları nasıl ekrana ortalayabilirim.hangi hücrede olursa olsun bir satır aldından başlayarak ekranın ortasına direk açilmasını saglayabilirim.Acıklamaya bakmak için her seferinde yukarı -aşagı cubuklarını kullanmak istemiyorum. örnek dosya ektedir

Ekli dosyalar

Öncelikle hayırlı geceler arkadaşlar.
Aciklamadaki buyuk fotoları nasıl ekrana ortalayabilirim.hangi hücrede olursa olsun bir satır aldından başlayarak ekranın ortasına direk açilmasını saglayabilirim.Acıklamaya bakmak için her seferinde yukarı -aşagı cubuklarını kullanmak istemiyorum. örnek dosya ektedir

Dosyanız ekte.

İlgili hücrede tek tık.

.

Ekli dosyalar

hocam cok sagolasın tam istedigim gibi birde bunu elimdeki diğer dosyalara nasıl uygulayabilirim anlatabilirmisin

hocam cok sagolasın tam istedigim gibi birde bunu elimdeki diğer dosyalara nasıl uygulayabilirim anlatabilirmisin

merhaba

syn yurttas'ın örnek dosyasında; sayfa1 adlı sekme adını sağ tıklayın, kod görüntüleyin, açılan sayfadaki kodları kopyalayıp kendi dosyanızdaki ilgili sayfanın kod bölümüne yapıştırınız.

arkadaşlar resim işi tamamda. hüçredeki açıklamayı sadece tıklayarak acma kapamayı nasıl yapacagım.otomatık ustune gelince acılmasını istemiyorum. sadece isdedigim hucrenın ustune gelip tıklıyacagım acılacak sonra resmı tıklayacagım kapanacak.

hüçredeki açıklamayı sadece tıklayarak acma kapamayı nasıl yapacagım.otomatık ustune gelince acılmasını istemiyorum. sadece isdedigim hucrenın ustune gelip tıklıyacagım acılacak sonra acıkamayı tıklayacagım kapanacak.

arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyiniz benden:agla::agla::dua::confused:

Başka bir altarnatif,

Remisleri klasörden çağırıyor, bir inceleyin isterseniz.

resimler büyük olduğundan

klasördeki resimleri silmek zorunda kaldım. Dosya ekte

Ekli dosyalar

hocam eline saglık. birsorum olacaktı aynı tarıhli olanları nasıl adlandıracagım yani mesela yeni kuruşların basım tarıhleri aynı paraları nasıl adlandıracagım acaba ve kodun gecerli olacagı hücre aralıgını nasıl belirtirim acaba kod sadece ABCDEFGHI sütünlarının 3den 35 hücre aralıgında gecerli olacak sekılde

Son düzenleme:
sn. brasis;
If Intersect(Target, [A:I]) Is Nothing Then GoTo Son
Aralığı yukarıdaki satırdan istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz, belirtilen aralık 65536 satıra kadar geçerlidir, resim klasöründeki resim isimleri hücrede belirttiğiniz para birimleri ile eşleşmelidir, onun için isimlendirmeleri yaparken bunu göz önünde bulundurmalısınız.

Geri