• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Açık sayfadan çoklu veri alma

Ekte gönderdiğim iki dosya arasında veri alışı yapmak istiyorum. Gerekli açıklama "01Yetki Formu" dosyasının içinde mevcut.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Selam,
3 tane dosya göndermişsiniz. "bu kısma gerekli bilgilerin gelmesini istiyorum.
Slip fatura kalem list dosyasından beslenerek"
diye açıklama var bu kısım dediğiniz satır mı? sütun mu?
Gerekli bilgiden kastınız nedir? 1 tane dahi örnek göstermemişsiniz.
sorunuz hiç net değil.

Özürdilerim..

Özürdilerim biraz aceleci davrandım... Ekte örnek yaptım bir tane. Özetlersek yetki formunun en altından itibaren müşterinin aldığı ürünlerin dökümünün yapılmasını amaçlıyoruz. Bu arada bu üç dosyadan ikisi birbiri ile bağlantılı bunu daha önce siz yapmıştınız. "01 Yetki Formu" ile "Sat Fat" dosyasından besleniyor. Şimdi "01 Yetki Formu' nun" "Slip Fatura Kalem List" dosyasında da beslenmesini istiyorum.

İlginize teşşükkürler. İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Sayın Evren Gizlen Bey,
Lütfen siz yardım edin bari. Yani soruyu yanlış şekilde sorduk diye arkadaşlar görmezden geliyor sanırım. Düzelttim özürde diledim.

Dosyaları yeniden yükledim. Yok mu yardım edecek.
Sayın Ralermo,
01Yetki Formu.xls adlı dosyanız istediğiniz gibi hazırlanmıştır. ektedir inceler misiniz?
"01Yetki Formu.xls" dosyasını Slip Fatura Kalem List.xls dosyanızın olduğu klasörde açınız.
Formüller dizi formülüdür.
Fonksiyonlar içinde "ad"lar kullanılmıştır.
5000 satıra kadar yapılmıştır siz istediğiniz kadar ayarlayabilirsiniz.
49.satırı aşağı doğru istediğiniz kadar çoğaltabilirsiniz.

iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Bir soru daha..

Ergun Bey zahmetleriniz için çok teşekkürler. Bu sorunu makro ile çözmeniz rica etsem. İki dosya arasında veri alışı diğeri kapalıykende olsun istiyorum.
Ayrıca affınıza sığınarak dosyalarda değişiklik yaptım.

1 ) "Fis Dokumu" dosyasında cari kod kısmı elle girildiğinde fatura detaylarının otomatik olarak aşağıya dökülmesiniz istiyorum.

2 ) Bu işlem sırasında "Slip Fatura Kalem List" dosyası kapalı olacak.

3 ) İlk soruyu ben hatalı sordum sizin formülünüzü deneyince bunu anladım kusura bakmayın ne olur.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri