• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

açık olan sayfaların kapanması sorunu

Excel Vers. ve Dili
exel 2007 türkçe
merhabalar birden çok exe sayfası açıkken birini kapamak istiyorum kapat dediğimde onu kapatıyor ama sonra sırayla diğerleinide kapatmak için soruyor iptal dersem eskisi tekrar açılıyor bi yardım ederseniz sevinimrim şimdiden tşkler.

merhabalar birden çok exe sayfası açıkken birini kapamak istiyorum kapat dediğimde onu kapatıyor ama sonra sırayla diğerleinide kapatmak için soruyor iptal dersem eskisi tekrar açılıyor bi yardım ederseniz sevinimrim şimdiden tşkler.
Excel ile Exe sayfasının kapatılabileceğini sanmıyorum.:cool:

Merhaba,

Kesin yanlış anladım ama yazmadan edemiyeceğim. ctrl w sorununuzu çözermi acaba.

Excel ile ilgili sorduğunuzu kabul ederek cevaplıyorum: Excel dosyası açıkken en üst sağda bulunan kapatma işareti açık olan tüm excel dosyalarını kapatır. Siz sadece birini kapatmak istiyorsanız, En üstün hemen altında bir kapatma işareti daha göreceksiniz. Çıkışı bu ikinci işaretten yapmanız gerekir. Biraz silik ve küçük olduğundan farkedilmeyebiliyor.

tşkler hocalarr

Geri