A.xls deki formdan B.xls deki formu açma

Excel Vers. ve Dili
2003
Aşağıdaki Kodlar ile asıl.xls dosyasında oluşturduğum userform dan İHALELER.xls dosyasındaki userformu açamaya çalıştım kırmızı boyalı yerde hata verdi hata nerde bir türlü bulmadım

Bu kodu açılmasını istediğim kitabın modülüne yazdım
Sub ac()
UserForm1.Show
End Sub

Bu koduda çalşıtığım userfomda oluşturduğum commandbuttonun koduna yazdım
Private Sub CommandButton2_Click()
Application.Run "İHALELER.xls!ac"End Sub

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
galiba sondaki "end sub" bir alta kaydırılacak.

Excel Vers. ve Dili
2003
ben buraya aktarırken yanlış aktarmışım"end sub" alt satırda

Excel Vers. ve Dili
2003
bende sorunumu yazdım amam boş duruyor değilim formu tarıyorum inşallah benzer şeyler bulabilirim şimdilik hayırlı akşamlar

Excel Vers. ve Dili
2003
formu ararken espiyonajl hocanın sayfaya modül olarak girildiğinde ki bunu bir çizim nesnesine eklediğimde gayet iyi çalıştı formül şu

Sub dosyaaç()

Workbooks.Open Filename:="d:\cd.xls"
Sheets("A").Select
End Sub

ama aynı mantıkla devam etmek istedim ve bu bölümü
:="d:\AB\SA\cd.xls" d sürücüsünün içinde AB klasörünün içinde SA Klasörünün içinde cd.xls içinde sayfa A yı aç dediğimde kırmız boyalı bölüm hata veriyor
ve malesef ben bu yöntemlede olsa command buttona uygulayamadım bu konuda yardım edecek birileri varsa şimdiden teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
2003
biraz araştırmam sonucu bu sorunu hallettim önce bir command button oluşturdum ve kod bölümüne
Workbooks.Open Filename:=" yazdıktan sonra açmak istediğim sayfanın nerede olduğunu buldum yukardaki adres çubuğunda dosyanın nerde olduğnu gösteren yolu kopyalayıp buraya yapıştırdım ve

Worksheets("ihaleler").Select
yazdıktan sonra butonuma tıklayınca istediğimin olduğunu gördüm henüz doğrudan forma ulaşmadım ama onuda sayfaya eklediğim butonla hallediyorum:)
kod aşağıdaki gibidir

Private Sub CommandButton2_Click()
Workbooks.Open Filename:="C:\Documents and Settings\Murat\Belgelerim\İHALE\İHALELER.xls"
Worksheets("ihaleler").Select
End Sub