• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

A-dan Z-ye Otomatik süzme - filtreleme

baykan_m

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365
Merhaba Arkadaşlar,

Ben tablomda a-dan z-ye süzme işlemi yapıyorum. Ancak bu liste sürekli güncelleniyor ve her defasında tekrar süzüyorum. Benim yapmak istediğim şey sürekli süzme işlemini yapmamak için en alttaki boş satıra ahmet yazdığım zaman otomatik olarak bunu süzme yapsın a harflerinin içine yerleştirsin. bu mümkünmüdür? Mümkünse nasıl yapabilirim arkadaşlar?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

. . .

Tablonuzdan örnek dosya paylaşırsanız,
tablonuza makro yazılabilir.

. . .

Merhaba. Örnek dosyanız yok.
"hücre içeriği değişince makro çalışsın" şeklinde forumda arama yaparsanız ve ilgili alanı veri eklediğiniz sütun olarak yeniden düzenlerseniz sonuca ulaşabilirsiniz sanırım.

Çalıştığım dosyayı ekledim. Biraz karışık gibi ama formüllere bakarsanız zaten sistemli bir maaş dosyası yapmak istediğimi anlayacaksınızdır. Benim burda yapmak istediğim şey, örneğin maaş sayfası içerisindeki boş satıra yeni birini eklediğimde otomatik olarak diğer tüm sayfalarda sıralama yapacak. ama maaş dosyasında yapmayacak. çünkü orda sıralama yaptığı zaman diğer sayfalarımda manuel girdiğim veriler karışıyor. Biraz karışık anlattıysam k. bakmayın arkadaşlar elimden geldiğince anlatmaya çalıştım.

https://drive.google.com/file/d/0B_yvP2gWuufCM0tPODJyY3c1OVU/view?usp=sharing

Geri