• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

50 Eğer kullanımı

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 turkçe
Herkese kolay gelsın,umarım zor bır soru olmaz...
Yaklaşık tek hücrede 50 eğer kullanmam gereken bir tablo hazırlıyorum fakat makro ile ilgili hiç bilgim yok , ama öğrenmeye açığız:D
0.007 'den 4.500'ye kadar 50 tane aralık var ve bu her aralık için bir kod numarası var .Benim isteğim bir hücreye mesela 3.480 girince bunun 3.400 ve 3.500 değerleri arasında olduğunu anlasın ve bu aralığa gelen kodu excelde yan satıra bir mesela''54-225''olarak girebilsin.Her aralığa ait özel kodlar mevcut.

İyi gecelerr...

Herkese kolay gelsın,umarım zor bır soru olmaz...
Yaklaşık tek hücrede 50 eğer kullanmam gereken bir tablo hazırlıyorum fakat makro ile ilgili hiç bilgim yok , ama öğrenmeye açığız:D
0.007 'den 4.500'ye kadar 50 tane aralık var ve bu her aralık için bir kod numarası var .Benim isteğim bir hücreye mesela 3.480 girince bunun 3.400 ve 3.500 değerleri arasında olduğunu anlasın ve bu aralığa gelen kodu excelde yan satıra bir mesela''54-225''olarak girebilsin.Her aralığa ait özel kodlar mevcut.

İyi gecelerr...
Selam,
Bahsettiğiniz "0.007 'den 4.500'ye kadar 50 tane aralık"'ı ve bunlara karşılık gelen değerleri yazarak örnek dosya ekleyiniz. Yardımcı olabiliriz.

Mesela A sütununda aralıklar B sütununda karşılıklarınız olsun. Ve bunlara nerede nasıl kullanacaksınız örnek yazarak belirtiniz.

Geri