• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

5 veya daha fazla excel sayfasından veri alıp yazmak.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan efeboral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Office2007 İngilizce
5 veya daha fazla excel sayfasından veri alıp yazmak.mümkünmüdür ?

tabii mümkündür örnek dosya eklerseniz yardımcı olabiliriz.

forumda bu konu ile ilgili epey örnek var aslında.
onları incelediniz mi?

bana kısayolları veya örnek bir dosya varsa yazabilirmisiniz.

ben istediğim gibi bir örnek bulamadım benim istediğim dosya kapalı haldeyken alması onuda buldum ama sadece 1 dosyadan alıyor.

Sn efeboral,

Önce ana dosyanız ile veri alacağınız 5 dosyayı açın. Diyelim ki ana dosyanın ilk sayfasının A1 hücresine diğer 5 dosyanın ilk sayfalarının A1 hücrelerindeki verileri toplamak istiyorsunuz. Ana dosyanın A1 hücresine = yazın, diğer dosyalardan birine gidin ve veri alacağınız hücreyi seçip +' ya basın, sonra sırayla diğer dosyalara da gidin ve veri alacağınız hücreleri seçerek +'ya basın. Son dosyadan veriyi seçtikten sonra +'ya basmadan enterleyin. Bu şekilde formül oluşturursanız diğer dosyalar kapalı bile olsa verileri alır. Yalnız ana dosyayı her açışınızda diğer dosyalarla bağlantı olduğunu hatırlatır ve güncelleme yapılsın mı yapılmasın mı diye size sorar.

Çok teşekkür ederim sayın mehmett, bey.

bende bunu nasıl yapacagımı bilmiyordum.yardımızın icin cok teşekkürler.cak yararlı oldu.baska problemlerinde var.sayfayı gezmeye devam ediyorum.ama bulamazsam bana yardımcı olabilirmisiz.

Yeter ki sor ...
Herkes birbirinin derdine çare burda..
Çünkü bilgi paylaşım sitesindesin :D
:arkadas:

öncelikle teşekkürler.ben calıstıgım iş yerimin giderlerini tutuyorum.bunları bir tablo halinde hazırladım.yaklasım 25 kalem gider sutunu var her ayda ekliyorum buna.benım bu tobloyu grafık olarak gösterme g,b, bi istegim var ama cok fazla kalem oldugundan grafigim cok karısık oluyor.bunla ilgili yardım isteyecektim. :yardim:

Geri