Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
f sütünundaki ilk üç rakamdan sonrası notaydı aslında ben işlem yapsın diye ctrl h ile virgüle çevirdim gene olmadı aslında orjinali noktadır
internetten aldğım veriler örnek 123.788,00 diye yazıyor
orjinalini yeni başlıkla gönderdim....
Sorun hücre biçimlendirmeden kaynaklanıyor.Rakamları girerken nokta ve virgül koymuşsunuz.Tüm nokta ve virgülleri kaldırın.Hücre biçimlendirilecek alanı seçin.Hücre biçimlendirmeden Sayı sekmesini seçin,1000 ayırıcısı kullan kutucuğunu işaretleyin,basamak sayısını 2 olarak ayşarlayın.İşlem tamam olması gerekir
necdet bey ayrı başlık açtığım için özür diliyorum yalnız ekli dosya çalışma kitabımın
çok ufak bir bölümü. bu veriler int den veb sayfasından 4 dakikada bir güncelleniyor
benim isteğim buraya bir makro yazma söz konusu olurmu acaba? çalışma dosyamı
isterseniz eklerim.
Metin olarak biçimlendirildiği için sonuç alamamaktasınız.
Boş bir hücreye 1 yazın ve koplalayın sayıların olduğu alanı (F sütunu) seçin,
ve Özel Yapıştır / Çarp diyerek işlemi bitirin tamamı sayı olarak biçimlendirilecektir.
sn mahir benim bir tereddütüm yok ben yapıyorum olmuyor size gönderdiğim dosya 2003
uyumluya çevirdim bendeki excel üst versiyonu anlamadım gitti boş bir hücreye 1 yazdım kopyaladım f sütununa özel yapıştırdan çarp işaretledi değişmedi çok saçma
ama benim esas istediğim şudur veriler devamlı yenileniyor her seferinde bu çarp işini yapmam lazım acaba kalıcı bir formül veya makro varmı teşekkür ederim yardımlarınıza.saygılar
ayrıca alıntı olarak yalan mevzusunu bilerekmi koydunuz .......
bölgesel ayarları değiştirdim 1 le çarp oldu yardımlarınıza teşekkürler
ama dediğim gibi devamlı yenilenen değerleri bu şekilde çok zor imkansız
bana bir formül veya makro lazım
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.