Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben formülü yazmanızı istemiyorum, eğer formül düzgün yapılsaydı, bu hücrede şu sonuç görünürdü şeklinde göstermenizi istiyorum. O formüllerinizden daha önce bir şey anlaşılmadığı için böyle bir şey istiyorum zaten.
Lütfen hiç formül yazmayın, eğeri meğeri karıştırmayın, "öyle bir formül olsun ki, şu tablodan şu sonucu çıkarsın" şeklinde örneklendirin. Tabi ki neden öyle olması gerektiğini de belirtin.
Ne yapmak istediğinizi anlamıyoruz, size göre anlaşılır olabilir ama biz tamamen dışardan bakıyoruz ve ne yapmak istediğinizi bilmiyoruz.
yapmak istediğim a1 hücresinde değer ne ise c1 e yadırmak
a2 hücresinde değer ne ise c2 ye yadırmak
a3 hücresinde değer ne ise c3 e yazdırmak
a4 hücresinde değer ne ise c4 e yazdırmak
a5 hücresinde değer ne ise c5 e yazdırmak
a1den a5 e kadar olan değerler rakam veya harf olabilir .
esas mesele c1 den c5 e kadar olan alt alta olan hücrelerin baştan sona (yani c1 deki rakam ne ise c2,c3 c. te aynı değer serisinin olması
örnek : c1 100
c2 100
c3 100
c4 100
buna uygun bir tablo yapmanız mümkünmü ?
İyi de bu orneginizin daha önce sorduklarinizla bir benzerliği yok ki! A1’de yazan C1’de de gorunecekse C1’e =A1 yazıp diğer hücrelere kopyalamaniz yeterli.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.