• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

4 aynı dosyadan 5. dosyaya raporu çekmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan frorum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010

türkçe
Merhabalar Değerli Arkadaşlar,

bir kaç gün önce burada aldığım yardımdan ötürü oluşturmak istediğimiz kurguya çok yaklaştık. Tekrardan çok teşekkür ederim. Özellikle turist beye muteşekkirim.

şimdi ikinci adımı atmak istiyoruz ve kısıtlı excel bilgimiz bizleri zorluyor. tekrardan sizlerin yardımınızı rica ediyorum.

eklediğim dosyanın içerisinde 5 adet dosya mevcut, 4 dosya'nın tamamen aynı olduğunu ve günlük olarak girdiğimiz verileri her ayın haftasına göre ayrıldı.

örn.

Hafta_01.xlsx
Hafta_02.xlsx
Hafta_03.xlsx
Hafta_04.xlsx

bu dosyalar Pazartesi, Salı vs.. diye sayalara ayrıldı. En sonunda ise Haftalık Rapor mevcut.

Eklediğim dosyanın içindeki 5. dosya ise Aylık Rapor olarak almak istediğim dosya. Haftalık 4 dosyalarından bana 5. dosyaya bütün rapor bilgilerini çekmesini/hesaplamısını arzuluyorum. Bunun yolunu araştırdık ama bir türlü bulamadık.

Yanı dosyadan dosyaya veri aktarımı excel destekliyor ama bizler başaramadık. Bundan ötürü bizler de Haftalık raporlarını tek bir dosyada bir birleştirdik. Öyle aynı dosyanın içinde yine hafta hafta sayfaların raporları mevcuttu ve 5. sayfada ise bütün verileri aylık olarak topluyordu. Ama burda böyle bir sıkıntı çıkıyordu. Bütün formülleri doğru ayarlayıp, aylık raporu aldıktan sonra diğer aydalarda sadece haftalık dosyalardan raporunu kopyala yapıştır yapmaya çalıştık ama dosyanın içeriği aynı olduğu halde bize sürekli Aylık raporda hata veriyor.

çok karışık olmamıştır inşallah ve hem denediğimizi hem de asıl ulaşmak istediğimizi anlatmak istedik.

Yardım ederseniz çok seviniriz.

saygılar,
Frorum

Ekli dosyalar

Değerli Arkadaşlar,

kimse bu konuda bize yardmıcı olamıyor mu? Yardımınız olursa çok sevinim.

saygılar,

Geri