• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

3 kurallı koşullu biçimlendirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan KuTuKa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KuTuKa

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office LTSC Pr. Pl 2021 - 64 bit Türkçe
selam arkadaşlar benim sorum olacak
ben sabahtan beri koşullu biçimlendirmye çalışıyorum ama sanırım başaramadım
yapmak istediklerim
sicil no ya değer girdiğinde a2 ye I2 ye kadar tüm hücreler de border olması
a) işe giriş ,sözleşme,sap üçüne tarih girip (onay kutusuna tarih girdiğimde a2:ı2 tüm satırın yeşil olması onay kutusuna Giriş de yabalirim)
b) işe giriş,işten çıkış,transfer muvafakkatname sütunlarına tarih girdiğim de (onay sütünuna tarih girdiğim de a2:ı2 tüm satırın sarı olması onay kutusuna Transfer de yazabilirim.)
C)işten çıkış,sap sütularına tarih girdiğimde a2:ı2 mavi olması (onay sütünuna tarih girdiğim de a2:ı2 tüm satırın mavi olması onay kutusuna çıkış da yazabilirim.)

ben koşullu biçimlendirme de a ya değer girdiğimde tüm satırı border olmasını a , b , c şıklarında anlattıklarımı başaramadım yardımcı olabilirmisiniz.

eğer bu olmaz sa
sadece a 2 ye değer girdiğimde a2:ı2 borderalsın ( bunu yaptım ) onay sütununa tarih girdiğimde a2:ı2 sütunu renklensin

teşekkürler

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Dosyanız ektedir:

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
ilginiz için çok teşekkür ederim.
İşten çıkış da sütununa yazınca renk alıyor l sütununa yazınca tüm satır boyansın.

bir de işe giriş de

işe giriş ,sözleşme,sap karakol,yaka kartı diploma ya tarih girdiğimde L sütununa giriş dediğimde tüm satır yeşil olabilir mi

Ekli dosyalar

Bunlar yeni istek mi eski isteklerin yerine mi istiyorsunuz? Bir de "karakol" demişsiniz, o nedir?

düzeltme, yeni dosyanızı görmemişim.

Eski gönderdiğim dosyayı değiştirdim, son halini ordan indirebilirsiniz.

Son düzenleme:
3. mesajda ki tablo da 3 sütun ekledim
sadece işe giriş olarak yaptığımız (işe giriş ,sözleşme,sap karakol,yaka kartı diploma) yeşil olan sütun da b şıkkına yeni sütunlar ekledim o sütunlarda da tarih yazarsam L sütünuna Giriş dediğimde tüm satır yeşil olsun.

işten çıkış da kırmızı renk yaptım bunun g sütuna tarih girince tüm satır renklenmesin L sütununa çıkış yazınca renklensin.

teşekkürler

yusuf bey halletim teşekkürler

Geri