• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

3 kosullu veri arama

Excel Vers. ve Dili
2010 tr
arkadaslar excel sayfasında bulunan esas sekmesindeki veriler arasından TC,Ada,Parsel ve A sutunundakı Kod ile eslesecek sekilde ek sayfasında arama yapılarak sarı ve kırmızı boyalı sutunda bulunan verıler esas sayfasındakı N ve O sutunlarındakı yerlerıne yazılacaktır.Ancak eslesmeyen verıler oldugunda tum satır yada ılgılı hucre kırmızı renge boyanarak uyarıda bulunacaktır.Yardımcı olursanız sevınırım

Ekli dosyalar

arkadaslar gün icerisinde yetıstırılmesı gereken bı ıcmal ıcın bu cozumlemeyı en kısa surede bıtırılmesı ıstenıyor.esas sayfasındakı ve ek sayfasındakı verıler toplam 5000 satır.Bu nedenle formulun tum satır ve sutunlarda verı arama ve eslestırme yapılabılecek sekılde duzenlenırse cok sevınırım.Yardımcı olacak arkadaslara sımdıden cok tsk edıyorum

Kolay gelsin meslektaşım (İlçe Tarım'da Mühendisim:) Biz de (daha doğrusu arkadaşlar da) TAKBİS kodlarıyla uğraşıyoruz.

Ne yapmaya çalıştığınızı anlamadım. VErdiğiniz dosya ile soru olarak yazdıklarınız birbiriyle eşleşmiyor. Kırmızı boyalı sütıun yok, Ek sayfasında Parsel kodu (A sütunu) bulunmuyor vs.

Özel mesaj attım.

Arkadasım verılen tablolarda bos hucreler var.Ada,Takbis kodu,Id no olmayan kısıler oldugundan ıslem cok uzuyor.5000 satır verı var.Bunların eslesen,eslesmeyen,Takbis Kodları ve dıger verıler ıcmal seklınde ıstenıyor.2 personelle bu ısın bıtmesı ımkansız gorunuyor.bu yuzden verı eslestırmeye ılıskın formul kullanılması ıhtıyac gıbı.ılgınıze tsk.

Mesajınıza bakmıyorsunuz herhalde :(

Geri