Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı soruyu 2 başlık altında hatta bir de geçen günkü sorunuzla beraber 3 ayrı başlık altında soruyorsunuz.
Hangisine ne cevap vereceğimi ben şaşırdım.
YOK hatası verdi Ömer Faruk bey.
Birde listede hakim ve personeller aynı tabloda yer aldığı için örnek dosyada belirttiğim üzere S sütunundaki 1000 ve 2000 olanları dikkate alması gerekiyor
Merhaba arkadaşlar. Ekli dosyada açıkladığım üzere her mahkeme ve unvan için ayrı sıra numarası verecek formüle ihtiyacım var. Teşekkür ederim.
www.excel.web.tr
Yukarıdaki konuyu mükerrer soru diye kapatmışsınız ama keşke hangi mükerrer olanı da belirtseydiniz ben bulamadım çünkü.
Tablo aynı olabilir ama içeriği farklı çünkü
Aynı unvana ayrı sıra numarası veren formül istemiştim daha önce ama bu soruda her mahkeme için 1 den başlamak üzere her unvana ayrı sıra numarası verecek ve aynı mahkemede birden fazla aynı unvanda görev yapan var ise kıdem sırasına dikkate alarak sıra sıra numarasını belirleyecek.
Yukarıdaki konuyu açabilir misiniz
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.