• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

3 den fazla koşullu biçimlendirme

merhaba arkadaşlar bir devremülk 34 kişiye 10 ar günlük satılıyor ekli dosya da 34 haftaya göre dolu olanları kırmızı boş olanları sarı desene boyattım buraya kadar tamam benim sorum bu 34 haftalık devrelerden dolu ve boş olanlardan sonra bu devrelere tapu verildiği zaman da başka bir renk mesela mavi olursa da tapusu çıkmış olsun ve son kez de tapu için işleme başlanılmış olanlarıda kahverengi renge göre düzenleyebilirsek çok memnun olurum yardımlarınız için teşekkürler

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba,

Sistem Tapu verildiğini hangi kritere (yada hücreye) göre anlayıp renklendirecek ?

Siz dosyanızda bunları belirtin ki çözüm doğru ve çabuk olsun,

listeye açıklamaları dahil ettim

açıklamaları dahil ettim yardımlarınız için teşekkürler

Ekli dosyalar

açıklamaları dahil ettim yardımlarınız için teşekkürler

Merhaba,

İlgili hücrelere , (F7:AM65 aralığında)

D (DOLU anlamı taşır)
B (BOŞ anlamı taşır)
V (TAPU anlamı taşır)
İ (İŞLEMDE anlamı taşır)

harflerini BÜYÜK yada küçük harf girin, sistem otomatikman renklendirir,

Not; Uygulamanın geçerli olması için dosyanızdaki Koşullu Biçimlendirme kaldırılmıştır.

Ekli dosyalar

yardımlarınız için teşekkürler ama 20 blok var tek tek elde girmek gerekecek benim istediğim dolu ve boşlar otomatik olarak gelsin biz sadece tapu V veya işlemde olanlara renk değiştirsin böyle bir şey olabilirmi

Merhaba,

Bildiğim kadarı ile aynı hücreye 2 Koşullu Biçimlendirme uygulanamıyor, farklı bir makro bunu çözebilir yada 2007 ve/veya 2010 kullanarak ta çözüm elde edebilirsiniz,

Şöyle bir çözüm belki daha az zamanınızı alır,

Bölümleri sarı renk'e boyadım, koddan sarı yap bölümünü kaldırdım,

Siz istenen bölümde sadece D, V, İ ( İ harfi büyük olacak ) harflerini girin,

Örnek dosya ek'tedir.

Ekli dosyalar

teşekkür ederim kardeş tek tek elde düzeltmeye devam saolun varolun

Geri