• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

2022 sayılı yasa kayıt formu

Sayın halit3

Elinize sağlık, emin değilim , Sayın mhaluksen dosyayı user üstüne almak istedi, elimden bu geldi ancak :)

Kodlara baktım harika olmuş.
Kaydet tuşunda: bir End if kalmış sorun yarattı sildim onu çalıştı. Bir de A sütununda otomatik satır sayısı yazdırmak gerek. Siz yapabilir misiniz bunu?
Bir de sil tuşunda : Sheets("Sayfa1").Rows(TextBox1.Text + 2).Delete Shift:=xlUp
çalışmadı

19 nolu dosyayı güncelledim.

19 nolu dosyayı güncelledim.

Sayın mhaluksen ,

Dosyada Sayın Halit3'ün kısalttığı kodlara baktım ve ;

kodlarla şiir yazılabildiğini gördüm, siz dosyanın işlevine baksanız da ben kod sayfasını hiç anlam kaçırmadan sonuna kadar anlayarak okuyabildim . Anlıyorum ki benim bu şiir seviyesine ulaşmam için daha çooook çalışmam lazım ; çoook :)

Elinize sağlık Sayın Halit3, dosya harika çalışıyor.

Sayın mhaluksen ,

Dosyada Sayın Halit3'ün kısalttığı kodlara baktım ve ;

kodlarla şiir yazılabildiğini gördüm, siz dosyanın işlevine baksanız da ben kod sayfasını hiç anlam kaçırmadan sonuna kadar anlayarak okuyabildim . Anlıyorum ki benim bu şiir seviyesine ulaşmam için daha çooook çalışmam lazım ; çoook :)

Elinize sağlık Sayın Halit3, dosya harika çalışıyor.

Teşekkürler iyi çalışmalr

13nolu mesajdaki dosyada bul komutu combobox1.RowSource olayı ve tam ekran kodlarında düzenleme yaptım.

13nolu mesajdaki dosyada bul komutu combobox1.RowSource olayı ve tam ekran kodlarında düzenleme yaptım.

Eğer doğru gözlemledimse ;
Bul fonksiyonu çok daha hızlanmış gibi ,ayrıca userformun başlık çubuğuna çift tıklayınca tam ekranlaşıyor yine çift tıklayınca ekran merkezine küçülerek excel'i görmeyi sağlıyor. Daha pratik olmuş, nesneler rahat görülmezse tam ekran tercihi de olanak olarak verilmiş.

Sayın mhaluksen,
Halit3 üstadımız baya önemli şeyler kattı dosyanıza.

arkadaşlar ellerinize sağlık çoook teşekkür ederim.Bunu aslında diğer yerlerde kaymakamlık yapıyor ama bizim burada Malmüdürlüğü yapıyor.Tatil olduğu için çalışmalarınıza bakamadım.bu sabah iş yerinde baktım.Harika olmuş.Ama Halit3 üstadın yaptığı dosya;
Private Sub UserForm_Initialize() burası sarı renkte
FindWindowA burası da üstü seçili şekilde hata verdi neden acaba excel 2010 kullanıyorum.

arkadaşlar ellerinize sağlık çoook teşekkür ederim.Bunu aslında diğer yerlerde kaymakamlık yapıyor ama bizim burada Malmüdürlüğü yapıyor.Tatil olduğu için çalışmalarınıza bakamadım.bu sabah iş yerinde baktım.Harika olmuş.Ama Halit3 üstadın yaptığı dosya;
Private Sub UserForm_Initialize() burası sarı renkte
FindWindowA burası da üstü seçili şekilde hata verdi neden acaba excel 2010 kullanıyorum.

Referanslar bölümünde missing ile başlayan uygulamalara ait tikleri kaldırın.

üstad çok çok özür dilerim ama bu referanslar nerede oluyor.

üstadım dediğiniz yerde referansın içinde Missing ile başlayan yok.Hata aynı devam ediyor.

üstadım 26 nolu mesajda belirtmiştim ama ofis 2010 kullanıyorum ve sadece kullanıcıyım, işyeri olduğu için sadece kullanıcıyım yetkili değilim.

üstad özel mesaj göndermişsiniz ama ben size gönderemedim buradan yazıyorum.evet var aksaraylı nereden tanıyorsunuz?

ben sizin maaş bordrosu programı var diğer dairelerdeki arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla yolluklarda onu kullanıyorum.zaten bu programı da o bahsettiğiniz arkadaştan almıştım.

ben sizin maaş bordrosu programı var diğer dairelerdeki arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla yolluklarda onu kullanıyorum.zaten bu programı da o bahsettiğiniz arkadaştan almıştım.

O kişiye selam söyle beni iyi tanır

üstad bu dosyayı nasıl açacağım, form açmıyor hata veriyor.

önce kırmızı olan yer hata veriyor sonra orayı sildiğim de diğer hatayı veriyor

Kırmızı olan bölümlere PtrSafe bunu eklemelisiniz.

Kod:
Private Declare Function

yukarıdaki bölüme aşağıdaki kırmızı yazılı yeri ekleyip deneyin

Kod:
Private Declare [COLOR=red]PtrSafe[/COLOR] Function

Üstad kırmızı yeri sildiğim de 2.ci sayfadaki hatayı veriyor

Geri