• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

2 Sayfa Arasında Veri Aktarımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ReLapSi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010
Türkçe
Merhabalar,

Ekte bulunan excel dosyası içerisinde Tablo 1 ve Tablo 2 isimli 2 adet çalışma sayfası bulunmaktadır. Benim sizlerden ricam; Tablo 1'de yer alan mesai tutarlarının, Tablo 2'ye aktarılması(buraya kadar tamam INDIS ile sorunu çözüyorum.);ama veriler aktarılırken, Tablo 1 ile uyuşmayan verilerin Tablo 2'de aynı kalması.

Saygılarımla,

Ekli dosyalar

Bilgisayar başında değilim, cep telefonundan yazıyorum. Belgenize bakmadım ama anladığım kadarıyla size üçüncü bir tablo lazım, uyuşuyor dediklerinizi bir tablodan, uyuşmuyor dediklerinizi diğer tablodan getirecek şekilde bir sayfa oluşturarak halledlebilirsiniz bence.

Sayın, omer.baran eksik anlattım, affedin. Yeniden anlatayım.

İlişikteki excelde 2 adet çalışma sayfası var. Her ikisinde de sicil ve fazla mesailer mevcut. Siciller her iki çalışma sayfasında da aynıdır(Tablo 2'de yer alan bazı kişilere extra mesai yazıldı). Benim istediğim; Tablo 1'de sicillerin karşısında yer alan mesailerin, Tablo 2'deki sicillerin karşısında yer alan mesailer ile değiştirilmesidir. Yalnız bu değişiklik yapılırken de; Tablo 2'de değişiklik yapılmayan sicil numaralarının karşısındaki mesailer ise değişmeyecek, aynı kalacak.

Saygılar.

Sayın carpediems çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.

Saygılar.

Sayın omer.baran size de ilginiz için ayrıca teşekkür ederim.

Saygılar.

Rica ederim. İyi günler.

Geri