• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

2.kademe kurs ders programı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erdenek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
EV:EXCEL 2010-TÜRKÇE
İŞ:EXCEL 2010-TÜRKÇE
arkadaşlar biliyorum sizlere de çok yük oluyorum ama ne yapalım birşey bilmeyince böyle oluyor.
Şimdi arkadaşlar bizim okulda bu hafta sonu Cumartesi günleri kurs başlayacak.kursa gelecek öğretmenler ile kurstaki derslerin kursun başlangıcından bitişine kadar saatleri ektedeki dosyada var.Bu dosyadaki verilere göre kursun başlangıcından bitişine kadar ders programı yapmak istiyorum.Ders programını yaparken dönüşümlü olarak bir öğretmen bir hafta gelmeyecek.diğer gerekli açıklamalar ekteki dosya da var.arkadaşlar yarına yetişmesi lazım çünkü kursa gelen öğrencilere ders programını vereceğim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
sure yetmiyor. yani 6.sinif ingilizce dersini 12 hafta boyunca 4 er satten 48 saat yapiyor tek basina. ikinci yariyil devam mi edecek. haftalik ders saatide 24 yapiyor butun derslerin.

hocam diyelim 23 ekim cumartesi 1-2.ders 6.sınıf ingilizce ise 7.sınıf 1-2.ders türkçe olacak.23 ekim cumartesi 3-4.ders türkçe 6.sınıf 3-4.ders 7.sınıf ingilizce bu şekilde bu hafta fen öğretmeni gelmemiş oluyor.ertesi hafta (30 ekim) 1-2 ders fen 6.sınıf 1-2.ders 7.sınıf türkçe 3-4 .ders 7.sınıf fen 3-4 6.sınıf türkçe bu haftada ingilizce öğretmeni gelmemiş oluyor.

Geri