• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

2 farklı sayfa dan isim için de arama ve karşısındaki değer

Excel Vers. ve Dili
2013
Merhaba Arkadaşlar

Ekteki dosya ile 2 gündür uğraşıyorum ama bir türlü çözemedim. Stoklarımda yeni isimler ile kartlarımı açtım ( yaklaşık 2000 stok ) yalnız bir önceki stok isimlerim ile yenileri tutmadığından fiyatlarını getiremiyorum.

sayfa1 de eski kodlarım satış fiyatlarım var. sayfa 2 de yeni ürün isimlerim var yalnız isimler arasında fark olduğundan indis içinde kaçıncı formülü ile bu işi çözemiyorum. yardımlarınızı rica ediyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Stok Kodu için bu formülü kullanabilirsiniz.
Kod:
[SIZE="2"]=[COLOR="Red"]EĞERHATA[/COLOR]([COLOR="Blue"]ARA[/COLOR](2;1/([COLOR="SeaGreen"]MBUL[/COLOR]([COLOR="DarkOrange"]KIRP[/COLOR]([COLOR="Magenta"]YERİNEKOY[/COLOR]([COLOR="DeepSkyBlue"]SOLDAN[/COLOR](B2;[COLOR="DarkRed"]BUL[/COLOR]("-";[COLOR="Magenta"]YERİNEKOY[/COLOR](B2;" ";"-";2)));[COLOR="Cyan"]DAMGA[/COLOR](160);""));Sayfa1!$C$2:$C$2100));Sayfa1!$B$2:$B$2100);"")[/SIZE]

Stok Kodu için bu formülü kullanabilirsiniz.
Kod:
[SIZE="2"]=[COLOR="Red"]EĞERHATA[/COLOR]([COLOR="Blue"]ARA[/COLOR](2;1/([COLOR="SeaGreen"]MBUL[/COLOR]([COLOR="DarkOrange"]KIRP[/COLOR]([COLOR="Magenta"]YERİNEKOY[/COLOR]([COLOR="DeepSkyBlue"]SOLDAN[/COLOR](B2;[COLOR="DarkRed"]BUL[/COLOR]("-";[COLOR="Magenta"]YERİNEKOY[/COLOR](B2;" ";"-";2)));[COLOR="Cyan"]DAMGA[/COLOR](160);""));Sayfa1!$C$2:$C$2100));Sayfa1!$B$2:$B$2100);"")[/SIZE]

Murat bey,

Aşağıdaki sayfanın sonunda bir sorum var banada yardımcı olabilirmisiniz ?

http://www.excel.web.tr/f130/cari-stok-kasa-takibi-form-tablo-v-s-t9020/sayfa24.html

Rica ederim, iyi akşamlar.

Geri